Ervaar de Classic, de scootmobiel met klasse - Huka

Een scootmobiel met klasse kopen? Ervaar Huka’s driewielscooter Classic

Wil jij rondtoeren op een scootmobiel in stijl? Dan is onze driewielscooter Classic de geschikte keuze voor jou. In deze scootmobiel met retro uitstraling kan je lange afstanden afleggen en genieten van een optimaal comfort.

Drie modellen driewielscooter Classic

De scootmobiel is leverbaar in drie modellen:

  • De eerste is de Classic DX2, de snelste van de drie. De belastbaarheid van dit model is 150 kg. Met de scootmobiel kan je rijden met een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Daarmee is de scootmobiel Classic DX2 sneller dan de gemiddelde scootmobiel. De actieradius is extra groot waardoor je tochten tot 85 kilometer kunt maken. De zitting van volschuim zorgt voor comfort tijdens het rijden.
  • De andere twee modellen hebben een grotere belastbaarheid. De Classic MAXX2 is geschikt tot een draaggewicht van 300 kg en de smallere versie van dit type is geschikt tot een draaggewicht van 220 kg. De zitting is gemaakt van gepolsterd kunstleder en heeft opklapbare armleuningen.

Het ligt aan jouw persoonlijke situatie en voorkeur welk model van de Huka scootmobiel Classic het beste bij jou past. Elke scootmobiel wordt standaard geleverd met een krachtige elektromotor, twee accu’s en een breed bagagerek. Afhankelijk van jouw wensen is de Classic scootmobiel uit te breiden met diverse onderdelen en accessoires.

Configureer jouw Classic

De scootmobiel voor elke soort terrein

Onze robuuste driewielscooter is geschikt voor verschillende soorten terreinen. Of je nou door een stedelijk gebied rijdt of door bossen, de Classic kan het allemaal! In heuvelachtige gebieden kan hij hellingen nemen van zelfs 30%. Door het vol geveerde frame en een geveerde voorvork ervaar je bij ruig terrein nog steeds comfortabel rijgedrag.

Mensen die jou voorgingen en de driewielscooter Classic kochten:

  • “Al ruim 9 jaar heb ik de scootmobiel Classic. Ik heb nog nooit zolang met een scootmobiel gedaan. Er zit een zeer sterke, kwalitatieve motor in.” – Paul, 54
  • “Flinke afstanden zijn heel goed mogelijk met de scootmobiel Classic van Huka. Er kan ook een goede snelheid bereikt worden.”- Inge, 43
  • “Deze scootmobiel is geschikt voor mensen die veel kilometers afleggen. Er is goed aan de veiligheid gedacht, dat zie je bijvoorbeeld aan de reflectoren.” – Ed, 68

Ervaar de Huka scootmobiel Classic

Wil je ervaren hoe het is om rond te toeren op een eersteklas scootmobiel? Dat kan bij Huka! Een proefrit is bij ons altijd gratis! Bel met het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl om een afspraak te maken. Dit kan bij één van onze dealers bij jou in de buurt, bij onze fabriek in Oldenzaal en zelfs bij je thuis.

Terug naar blog overzicht

Meer van Huka? Meld je aan!