Huka fiets leasen

duofiets orthros

Heeft jouw klant interesse om een Huka fiets te leasen? Weet dat er mogelijkheden zijn om een Huka fiets te leasen bij Leasefiets.

Hoe gaat het in zijn werk?

De Huka fietsen staan niet op de dealerportal. Lease offertes kunnen rechtstreeks door jou als Huka dealer aangevraagd worden via Reinier Boxum van Leasefiets. Je kunt hem bereiken op het telefoonnummer 088-3043100 of stuur een e-mail naar reinierboxum@leasefiets.nl. Nadat een financiële toetsing bij jouw klant heeft plaatsgevonden, stuurt Leasefiets de leaseovereenkomst. Zodra deze overeenkomst is ondertekent, wordt de leasefiets bij jou als dealer besteld. Vervolgens neem jij met de klant contact op over de verwachte levertijd.

Leaseprijzen per Huka fiets

  • Cortes, € 187,28 per maand excl. BTW
  • Orthros, € 258,45 per maand excl. BTW
  • City, € 155,03 per maand excl. BTW
  • Vasco, € 166,09 per maand excl. BTW

De vanaf prijzen zijn gebaseerd op full operational lease van 48 maanden inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp. Aan elke Huka leasefiets is een servicenummer gekoppeld. Via de e-mail ontvang je deze gegevens inclusief de contactgegevens van het servicenummer die je kan bellen bij pech. De pechhulp betreft een 24-uurs pechhulp in het binnen- en buitenland. De verzekering dekt bij diefstal en schade. De verzekering is afgesloten bij ENRA op basis van een cascoverzekering met werelddekking inclusief een laag eigen risico.

Fiets overnemen

De fiets kan na de leaseperiode worden overgenomen. Jouw klant heeft het eerste recht op koop. Neem voor meer informatie contact hierover op met één van de adviseurs van Leasefiets.