Fietsplezier voor twee met de duofiets Orthros van Huka!
  • nl

Huka steekt de handen uit de mouwen tijdens de vrijwilligersdagen

Huka steekt graag de handen uit de mouwen tijdens de landelijke vrijwilligersdagen van NLdoet. Om bewoners van diverse zorginstellingen een onvergetelijke dag te bezorgen, hebben we het initiatief bedacht om 4 zorginstellingen de mogelijkheid te bieden gratis een dagdeel gebruik te maken van onze aangepaste fietsen. We stellen deze fietsen beschikbaar tijdens de landelijke vrijwilligersdagen op 9 en 10 maart.

Wat doet Huka?

  • Huka stelt voor 4 zorginstellingen één dagdeel 4 fietsen beschikbaar die we op locatie bezorgen. We komen dan op 9 of 10 maart een dagdeel bij jullie op locatie met onze duofietsen Orthros. We zullen in de ochtend of middag bij jullie organisatie aanwezig zijn, zodat we 2 zorginstellingen per dag zullen kunnen ondersteunen.
  • We zullen tijdens het dagdeel een korte instructie geven over het gebruik van de fiets.
  • Indien gewenst ondersteunen wij jullie organisatie bij de uitvoer van de fietsrit.
  • Indien gewenst kan Huka voor een leuke fietsroute zorgen.
  • Afhankelijk van het aantal bewoners die interesse hebben, kunnen we één fietsrit maken van 2 uur of twee fietsritten maken van 1 uur. Of mogelijk langer, maar dit is afhankelijk van de organisaties die uit de loting zijn gekomen en de afgestemde dagindeling. De afgesproken tijden bespreken we in overleg met elkaar.
  • Wij verzorgen voor onderweg, tijdens de fietsrit, voor een warme drank en wat lekkers.

Wat doet de zorginstelling waar je werkzaam bent?

  • Je meld je aan via Facebook door jouw zorginstelling te taggen in het bericht van Huka dat gaat over de winactie van de vrijwilligersdagen .
  • Voor de dag zelf dienen een aantal bewoners de mogelijkheid te krijgen om gebruik te maken van onze aangepaste fietsen. Ter voorbereiding zouden we graag willen weten hoeveel bewoners dit zullen zijn, zodat we tezamen het ochtend- of middagprogramma hierop kunnen afstemmen.

Mee doen?

Werk jij binnen een zorginstelling en wil je graag jouw bewoners een onvergetelijke ochtend of middag laten bezorgen door middel van een gezellige fietstocht? Tag jouw zorginstelling via het bericht op Facebook van Huka en wie weet wordt jouw zorginstelling één van de 4 zorginstellingen die gekozen wordt.

Bekendmaking

Op 6 maart maken we op Facebook en onze website bekend welke 4 zorginstellingen we zullen gaan bezoeken. We zullen vervolgens telefonisch contact met jullie opnemen om de invulling van het desbetreffende dagdeel op 9 of 10 maart met elkaar af te stemmen.

Heb je aanvullende vragen over dit initiatief? Neem dan contact op met Louise Jonkman via het telefoonnummer 0541-572472.

Terug naar nieuwsoverzicht

duofiets Orthros

Meer van Huka? Meld je aan!