Facebook actie: Maak kennis met de duofiets Orthros - Huka
  • nl

Facebook actie: Orthros duofiets

Als opvolging van de landelijke vrijwilligersdagen actie afgelopen maart willen we nog méér zorginstellingen kennis laten maken met onze duofiets Orthros. Werk jij binnen een zorginstelling en wil je graag jouw bewoners kennis laten maken met onze duofiets? Het is mogelijk! Jouw zorginstelling maakt kans om 2 weken lang gratis gebruik te maken van één duofiets bij jullie op locatie. Om de week selecteren we twee zorginstellingen hiervoor.

Wat houdt de Orthros duofiets actie in?

  • Vanaf vrijdag 13 april 2018 t/m 23 november 2018 laten we onze duofietsen om 2 weken rouleren bij twee andere zorginstellingen. Dit houdt in dat om de twee weken twee andere zorginstellingen op verschillende locaties wordt geselecteerd voor deelname. De kans dat je wint is dus groot!
  • De bewoners van jouw zorginstelling krijgen de mogelijkheid om erop uit te gaan met de duofiets Orthros. De social bike maakt het mogelijk mobiel te zijn in de buitenlucht en is eveneens geschikt voor beweeglijke passagiers of passagiers met evenwichtsproblemen. Kortom fietsplezier voor twee!
  • We zorgen ervoor dat, zodra je verkozen wordt voor deelname, de Orthros duofiets bij jou op locatie wordt bezorgd. Dit doen we in overleg met jullie op een afgesproken tijdstip en datum. Hieraan zitten geen kosten verbonden evenals het gebruik van de fiets.
  • Om ervoor te zorgen dat de duofiets ook voor de zorginstelling na jullie in een uitstekende staat gebruikt kunnen worden, hanteren we een paar voorwaarden. Deze vind je via deze link.

Hoe maak je kans op het gratis gebruik van de duofiets?

Wil je kans maken? Tag dan jouw zorginstelling bij ons op de Facebook pagina in het desbetreffende bericht. Daarnaast is het van belang dat je ons een persoonlijk bericht stuurt via Facebook of via marketing@huka.nl, zodat we je eenvoudig kunnen bereiken op het moment jouw zorginstelling geselecteerd wordt voor deelname. We zouden dan graag jullie telefoonnummer, het e-mailadres en de naam van de desbetreffende contactpersoon willen ontvangen via het persoonlijke bericht via Facebook of per e-mail. Wie weet staat binnenkort onze Orthros duofiets bij jullie op locatie!

Heb je vragen naar aanleiding van onze actie? Neem dan contact op met onze binnendienst op het telefoonnummer 0541-572472.

Terug naar nieuwsoverzicht

duofiets Orthros

Meer van Huka? Meld je aan!