Maak kennis met de duofiets Orthros - Huka

Maak kennis met de duofiets Orthros

Dé social bike

Is zelfstandig fietsen niet meer mogelijk en wil je graag samen eropuit? De duofiets Orthros maakt het mogelijk om mobiel te zijn en onbeperkt fietsplezier te hebben voor twee. Bij de Orthros zitten de begeleider en passagier naast elkaar. Een gezellig praatje is hierdoor gemakkelijk gemaakt. 

De Orthros vrijblijvend uitproberen?

Heb je interesse om de duofiets Orthros uit te proberen? Vraag vrijblijvend een proefrit aan via onderstaand formulier of neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472. Het is zelfs mogelijk om de duofiets Orthros één week lang gratis uit te proberen, zodat je een beter beeld hebt of de duofiets geschikt is voor jullie organisatie. We denken graag met je mee.

  Aanmeldingsformulier


  Waarom de duofiets van Huka?

  De duofiets van Huka biedt je alle comfort en veiligheid die je samen nodig hebt. De Orthros kan afgestemd worden op jullie persoonlijke omstandigheden naast de standaard uitvoering waarmee de Orthros is uitgerust. Zo is de duofiets van Huka standaard uitgerust met een draaibare bijrijdersstoel, rug- en zitkussens en anti-lek banden (Big Ben plus). Daarnaast biedt de duofiets Orthros meerdere voordelen:

  • De Orthros is uiterst stabiel en wendbaar door de ingenieuze constructie, het differentieel en het lage zwaartepunt.
  • Heb je een passagier met een mindere conditie of wisselt dit regelmatig, omdat er meerdere deelnemers gebruik maken van de duofiets? Je kunt optioneel als bestuurder bepalen of je de passagier actief, passief of niet laat meetrappen.
  • Een goede service vinden wij essentieel! Dit vind je ook terug bij de garantie op jullie elektrische duofiets. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de standaard garantie op het frame en de voorvork te verlengen van 5 jaar naar 10 jaar! We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

  duofiets elektrisch      draaibare stoel duofiets elektrisch    boodschappenman duofiets elektrisch

  Meer informatie over de duofiets Orthros

  Ga terug naar Tour de Kans

  Meer van Huka? Meld je aan!