Samen erop uit met de rolstoelfiets - Huka

Samen erop uit met de rolstoelfiets

Samen erop uit met de elektrische rolstoelfiets Duet. Joke (70) en Herman (71) kan je ondertussen zijn tegengekomen bij verschillende plaatsen in Nederland. Van de Rotterdamse Havendagen tot aan de bevrijdingsfeesten in Friesland. Met de nodige complimenten. “Zelfs Rutte heeft ons gespot en werd enorm enthousiast van onze fiets! Die zijn we tegengekomen toen we naar de bevrijdingsfeesten gingen in Leeuwarden, aldus Herman”.

Met de camper erop uit

“Het avontuur met de Duet begon allemaal na mijn revalidatieperiode. Na jarenlang bij de Politie en als Parkmanager bij Ponypark Slagharen te hebben gewerkt, raakte ik op 64-jarige leeftijd linkszijdig verlamd. Een herseninfarct had mij getroffen. Dan sta je extra stil bij wat je kan en wat je niet kan. Jarenlang trokken we met de camper erop uit. We namen dan de scootmobiel voor mij mee, maar iedereen op de camperplaats ging fietsen. Dat wilden wij ook, aldus Herman”.

Onderzoek en testen van de rolstoelfiets

Na wat onderzoek kwamen we uit bij Huka. We namen een kijkje bij hen in de showroom. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en hebben vervolgens de rolstoelfiets, de fiets met rolstoel voorop, buiten getest. We waren gelijk enthousiast. Na een technische keuring van mijn broers, moest de Duet het worden, aldus Joke”.

Ga naar rolstoelfiets Duet.

We komen overal met onze rolstoelfiets Duet

“De rolstoelfiets zorgt, naast veel beweging, ervoor dat we samen weer heerlijk buiten kunnen fietsen. Hier hebben we veel plezier van. We komen overal met onze rolstoelfiets Duet. Zo hebben we bijvoorbeeld de Rotterdamse havendagen bezocht, waar we met de hele meute over de Erasmusbrug zijn gefietst. Alles is met de Duet mogelijk, zo fijn. Het is wel belangrijk dat je vertrouwen hebt in de bestuurder. Diegene moet wel goed weten wat hij of zij doet. Bij Joke zit dat wel goed, aldus Herman”.

Terug naar overzicht klantervaringen

rolstoelfiets

Meer van Huka? Meld je aan!