Onbezorgd op vakantie als rolstoelgebruiker - toilet douchestoel - Huka

Onbezorgd op vakantie als rolstoelgebruiker

Karin en Hans runnen al jarenlang 8 rolstoeltoegankelijke caravans op de camping ‘Les Prairies de la Mer’ in de plaats Port Grimaud. De plaats wordt ook wel het kleine Venetië genoemd van Frankrijk. “Door de loop der jaren hebben we steeds meer voorzieningen gecreëerd, zodat rolstoelgebruikers onbezorgd op vakantie kunnen. Eén van deze voorzieningen is de toilet douchestoel TDV van Huka”, aldus Karin. 

Rolstoelgebruikers kunnen zelfstandig op vakantie

Het project is ontstaan in 1986 toen voormalig revalidatiepsycholoog en werkgever van Karin het idee had om aangepaste caravans in te richten, waarbij rolstoelgebruikers zelfstandig op vakantie konden gaan. Sinds 1998 runnen Karin en Hans het project, waarbij jaarlijks zo’n 200 vakantiegangers aankomen. “De camping ligt direct aan het strand van de Golf van St. Tropez en is van allerlei gemakken voorzien. We kunnen ook ondersteunen in de persoonlijke verzorging die uitgevoerd wordt door Nederlands opgeleid personeel. De TDV komt hierbij goed van pas”.

Toilet douchestoel: veilig, degelijk en een goede zitkwaliteit

“We zijn jarenlang geleden met de toilet douchestoel TDV in aanraking gekomen die we tweedehands aanschaften. Deze beviel ontzettend goed, vanwege zijn veiligheid, degelijkheid en goede bekleding. Klanten die de toilet douchestoel gebruiken zijn zéér tevreden. Vooral de zit kwaliteit wordt gewaardeerd bij onder anderen mensen met een dwarslaesie. Wij en ons personeel gaan tevens probleemloos over straat met de TDV’s, mede dankzij de grote wielen. De kwaliteit blijft goed en het frame en de zittingen zijn zéér stabiel. Zodoende lag het voor de hand om dit jaar te gaan investeren in een extra nieuwe TDV. Ook vinden we het prettig dat de service goed is als we erom vragen”.

Meer informatie over de toilet douchestoel TDV

Cannes, St. Tropez en niet-toeristische landschappen

“De camping is zéér in trek bij Nederlanders. Naast de caravans die van alle gemakken voorzien zijn, organiseren we ook regelmatig excursies naar onder andere Cannes, St. Tropez en niet- toeristische mooie landschappen. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een aangename rolstoeltoegankelijke vakantiebestemming die van alle gemakken voorzien is, zoals de toilet douchestoel TDV. Meer informatie over het vakantieoord en rolstoelvriendelijke caravans vind je via deze link.

Terug naar overzicht klantervaringen

Toilet douchestoel

Meer van Huka? Meld je aan!