Nieuw bij Huka: Louise Jonkman
  • Nederlands

Nieuw bij Huka: Louise Jonkman

Precies een maand geleden begon Louise Jonkman haar avontuur bij ons. Als enige vrouw in ons maakbedrijf staat ze haar mannetje vanaf het begin. Dit is ook precies wat Huka aansprak in deze ‘duizendpoot’ op gebied van marketing en communicatie.

Merk met een missie

Louise vertelt enthousiast: “Ik werd getipt door een vriendin, die wist dat ik op zoek was naar iets nieuws. Toen ik me in Huka verdiepte, sprak de functie me erg aan. De functie, maar vooral ook het bedrijf, want dat is waar ik nu veel kritischer naar ben gaan kijken. Wat me erg aanspreekt is dat ondanks dat je marketing bedrijft, je maatschappelijk betrokken bezig bent. Je bent niet alleen een product aan het vermarkten, maar ondertussen help je ook mensen waarvoor de producten bedoeld zijn. Je geeft ze meer levenskwaliteit: zoals vrijheid en zelfstandigheid.”

Marketing, communicatie en… alles.

Louise is als een vis in het water in deze functie. “Heel veelzijdig, een combi van offline en online. Ik zie daar veel uitdaging in. Er zijn al behoorlijke stappen gemaakt in de professionalisering, maar er zijn nog plenty kansen en mogelijkheden. Wat belangrijk blijft is het verhaal erachter en daarnaast te zorgen dat onze klanten tevreden blijven met onze producten en dienstverlening. Daarnaast zie ik veel kansen als het gaat om het goed bereikbaar zijn via de verschillende kanalen.”

Ondernemersdochter

De hard-werken-mentaliteit is wat Huka en Louise met elkaar gemeen hebben. Ze omschrijft zichzelf als resultaatgericht, creatief, eigenwijs en sociaal. “Ik ben een echte doorzetter en ik ben vrij praktisch ingesteld, een doener. Dat is er met de paplepel ingegoten, mijn vader was ondernemer.”

Consistent merk

“Ik vind het belangrijk dat alles goed op elkaar aansluit, dat het één lijn is en blijft. Het mag wel vernieuwd worden, maar niet afwijken van je identiteit. Ik let op details en vind het belangrijk als het tot in de puntjes geregeld is. Dat begint al al bij de voordeur. Als je er binnenkomt, dient het te kloppen.”

Van Thailand naar Almelo

Na diverse studies en reizen naar onder meer Costa Rica, Panama, Thailand en California is ze neergestreken in Almelo. Louise werkt drie dagen per week, is moeder van Dex en partner van Jeffrey. In mei verwachten ze hun tweede kindje. Net begonnen en tegelijkertijd zwanger? “Het sterkt Huka. Ik vind het mooi dat ze me hebben aangenomen. Het had ook een belemmering kunnen zijn, maar dat ze daar doorheen kijken… Ja, dat is wel bijzonder! Ondanks dat je er even uit bent straks, zien ze wel de kansen en mogelijkheden. Fijn dat ze het gevoel hebben dat ik de organisatie meerwaarde kan bieden.”

We zijn heel blij met Louise in ons team en wensen haar heel veel plezier en succes!

Meer van Huka? Meld je aan!