Nieuwe collega: Leon Westenberg - Huka
 • Nederlands

  Nieuwe collega: Leon Westenberg

  We hebben een nieuwe collega erbij. Graag stellen we je voor aan Leon Westenberg die deze week is begonnen als Operationeel Manager. Leon is een echte Tukker uit Losser die samen met Dijonne twee jonge kinderen heeft en graag met ze erop uit gaat. “Daarnaast mag ik graag fietsen in mijn vrije tijd op de wielrenner of mountainbike, speel ik gitaar, tuinier ik graag en klus ik in en rondom het huis, aldus Leon”.

  Fietsen nog simpeler, beter en efficiënter te maken dat fascineert mij

  “Fietsen is mijn passie. Alles wat daarmee te maken heeft op technisch vlak vind ik interessant. Ik kan alleen al uren naar een fiets kijken. Heel apart. Vanaf jongs af aan hou ik mij al bezig met fietsen om deze soepel te laten lopen en deze spik en span eruit te laten zien. Tegenwoordig uit zich dit meer in de techniek erachter. Er zitten zoveel details aan een fiets en het lijkt allemaal heel makkelijk. Maar het goed uitdenken van fietsen en deze nog simpeler, beter en efficiënter maken fascineert mij. De ontwikkelingen rondom onder anderen de e-bike en elektrische mobiliteit stimuleert mij om hier gezamenlijk met een team mooie en nog betere oplossingen voor te bedenken”.

  De fiets is de laatste 10 tot 15 jaar behoorlijk veranderd

  “Voordat Huka in beeld kwam werkte ik bij een internationale fietsproducent, waarbij ik mij bezig hield met de productontwikkeling van e-bikes en tandems. Ik hield mij onder anderen bezig met het bedenken van nieuwe concepten en producten. Diverse producenten, leveranciers, klanten en collega’s zijn hierbij betrokken geweest om dit te realiseren. De fiets is namelijk de laatste 10 tot 15 jaar behoorlijk veranderd. Dat is mijn grootste drijfveer om nieuwe oplossingen en mogelijkheden te bedenken. ”

  Groei op een goede manier kunnen faciliteren

  “Ik hoop met de kennis die ik heb verkregen op de markt een bijdrage te leveren om onze Huka fietsen en andere vervoersmiddelen nog beter en mooier te maken. Samen met ons team. Wat ik merk de eerste week is dat we met veel gemotiveerde en gepassioneerde collega’s werken die hart hebben voor de organisatie. Ondanks dat we enorm groeien merk je dat de neuzen de goede kant op staan. Het leuke is dat er nog mooie kansen liggen die we met elkaar kunnen oppakken. Mijn doel is dat we Huka verder uitbouwen om ervoor te zorgen dat we de groei op een goede manier kunnen faciliteren. Zowel nationaal als internationaal. Ik heb enorm veel zin om met Huka deze uitdaging aan te gaan!”

  Terug naar nieuws overzicht

  Huka Leon Westenberg

  Meer van Huka? Meld je aan!