Nieuwe vacature: monteur - Huka
 • Nederlands

Nieuwe vacature: monteur

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur bij een informeel no nonsense team? Word jij dé montage specialist van één van onze Huka fietsen? Maak dan kennis met ons! 

Wat verwachten we van je?

Als montage specialist van jouw Huka fiets ben je verantwoordelijk voor de gehele assemblage en reparatie ervan. Je zorgt voor een correcte afhandeling van alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Tevens ben je beheerder van de montage cel waarin je werkt en zorg je ervoor dat deze er netjes uit blijft zien. Is een specifieke Huka fiets extra gewild in een bepaalde periode, dan kan het zijn dat je ondersteuning gaat bieden aan je collega’s uit een andere montage cel. Zodoende weet je na verloop van tijd meerdere Huka fietsen te assembleren. Hierbij heb je een scherpe blik, zodat we op hoog niveau onze fietsen kunnen afleveren.

Verder houd je je bezig met:

 • De ingangscontrole van de onderdelen en de controles van de samengestelde onderdelen tot de uiteindelijke fiets.
 • Je weet zelfstandig alle materiaal te verzamelen.
 • Administratief verwerk je de uitgevoerde kwaliteitseisen.
 • Je voert eindcontroles uit bij fietsen die je collega’s gemonteerd hebben volgens de procedures.

Opleiding & werkervaring

 • VMBO/ MBO denkniveau.
 • Ervaring als fietstechnicus is een pré.
 • Ervaring in een soortgelijke productie omgeving met Kanban systeem is een pré.

Jouw collega’s en werkomgeving

 • We zijn een betrokken informeel team die ver gaat voor haar klanten en eindgebruikers.
 • We geven een sociale betekenis aan onze fietsen en andere vervoersmiddelen, wat jouw werk extra waardevol maakt.
 • Een prima salaris.

Over Huka

Met een betrokken team leveren we een brede collectie innovatieve fietsen en andere vervoersmiddelen naar Dutch design. In eigen land en ver daarbuiten. Zo zijn we vertegenwoordigd in onder meer Amerika, Zweden, Noorwegen, België en Duitsland. Dit doen wij vanuit onze fabriek in Oldenzaal. Hier ontwikkelen wij Huka fietsen en andere vervoersmiddelen. Assembleren wij en ondersteunen wij onze dealers en verkooppunten. Onze focus ligt niet op het leveren van producten voor mensen met een beperking, maar op het leveren van oplossingen die je mobiel houden. Onze fietsen kunnen gebruikt worden door iedereen. Onbeperkt. We zitten vol innovatieve ambities en vernieuwen con-ti-nu.

Solliciteren of meer weten over deze functie?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en zie je jezelf als monteur bij Huka werken? De werving van deze functie verloopt via Effect Personeelsdiensten. Stuur jouw motivatie en CV naar Ted van Benthem via het e-mailadres t.vanbenthem@effectwerkt.nl. Solliciteren op deze functie kan tot en met 15 maart 2019. Wil je meer weten over deze vacature? Bel met Ted via 0541-241 200 of e-mail hem via bovenstaand e-mailadres.

Terug naar nieuwsoverzicht

Driewieler fiets voor ouderen ouderen

 

Meer van Huka? Meld je aan!