Cortes weer leverbaar met Shimano STEPS middenmotor - Huka

Cortes weer leverbaar met Shimano STEPS middenmotor

De Cortes, de krachtigste driewieler in zijn klasse, is vanaf deze maand weer verkrijgbaar met een Shimano STEPS middenmotor. Deze driewielfiets met trapondersteuning was namelijk de afgelopen periode niet leverbaar in deze uitvoering, vanwege de overspannen vraag naar onderdelen in de fietsbranche. De elektro ondersteuning van Shimano STEPS is optioneel naast de standaard elektro ondersteuning van Bafang. 

Cortes: Driewielfiets met trapondersteuning

Dankzij de ergonomische zit, die ontwikkeld is door gerenommeerde zitspecialisten, en de instelbare schokbreker (waarmee je de vering afstelt) belast je je gewrichten (rug, schouders, nek en polsen) minder dan de traditionele driewielfiets. De Cortes heeft een zeer lage instap en zorgt ervoor dat je gemakkelijk op- en af kunt stappen. Tevens is er bij deze driewielfiets met trapondersteuning weinig kracht benodigd om te kunnen remmen. De lichtlopende Cortes is geheel op jouw wensen en omstandigheden af te stemmen. Het is een driewielfiets waarop je gezien mag worden dankzij het Dutch Design!

Andere mogelijkheden qua driewielfietsen

Naast de Cortes hebben we andere modellen driewielfietsen in het assortiment, namelijk de City en de Vasco. Deze driewielfietsen zijn de meer traditionele modellen die eveneens zijn voorzien van Dutch Design.

  • Driewielfiets City: deze driewielfiets kenmerkt zich door de zeer lage instaphoogte, waardoor je nog gemakkelijker op- en af kan stappen. De City is uiterst stabiel, veilig en wendbaar door het differentieel en lage zwaartepunt. Daarnaast is deze driewielfiets uit te rusten is met- en zonder elektro ondersteuning. Tevens is driewieler geheel op jouw wensen en omstandigheden af te stemmen. Zo zijn er diverse accessoires leverbaar waarmee je jouw fiets nóg persoonlijker kan maken.
  • Driewielfiets Vasco: dankzij de combinatie van het stoere design en de stabiliteit en veiligheid die de Vasco biedt, onderscheidt deze driewielfiets zich ten opzichte van andere fietsen. Deze driewielfiets met trapondersteuning is, eveneens als de Cortes, standaard voorzien van een middenmotor. De middenmotor kenmerkt zich door de natuurlijke aandrijving van de fiets en een nóg stabielere wegligging. Ook deze driewielfiets met trapondersteuning is eenvoudig wendbaar, dankzij de speciale driewielconstructie. Eveneens is de Vasco voorzien van hydraulische remmen achter, waarbij weinig kracht benodigd is om te remmen.

Meer informatie over de Huka driewielfietsen

Wil je meer te weten komen hoe de driewielfietsen van Huka worden ervaren in de praktijk? Ga dan naar de klantervarings pagina.

Meer informatie over de driewielfiets met trapondersteuning

Wil je graag geadviseerd worden over de driewielfiets met trapondersteuning Cortes of één van onze andere driewielfietsen in de collectie? We heten je welkom! Daarnaast behoort een gratis proefrit tot de mogelijkheden. Deze proefrit kan plaatsvinden bij jouw dichtstbijzijnde dealer, bij jou thuis of bij Huka in de showroom. Ga voor jouw dichtstbijzijnde verkooppunt naar de verkooppunten pagina of neem contact met ons via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht

Gehandicapten fietsElektrische trapondersteuning Driewieler City zijaanzicht

Meer van Huka? Meld je aan!