De driewieler Cratos heet nu Cortes - Huka

De driewieler Cratos heet nu Cortes

De driewieler die voorheen bekend stond als de driewieler Cratos heet vanaf deze maand Cortes. Sinds de lancering van de Cratos destijds zijn er een aantal product upgrades doorgevoerd om de fiets nog beter te laten aansluiten bij de wensen van de eindgebruiker. Mede hierdoor en omdat we vinden dat de driewieler met Dutch Design méér aandacht verdiend hebben we ervoor gekozen om de driewielfiets Cortes te noemen.

Driewieler Cortes

De driewieler Cortes is standaard voorzien van elektro ondersteuning en heeft een lage zit. Daarnaast is een goed design steeds belangrijker om je goed te voelen op je fiets. De naam ‘Cortes’ kent zijn oorsprong als ontdekkingsreiziger. De eigenschappen die bij een ontdekkingsreiziger horen zie je terug bij de berijders van de Huka fietsen: meer vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid.

Ga naar de driewieler Cortes

Product upgrades

Er zijn in de loop der jaren een aantal product upgrades doorgevoerd, zoals de hydraulische schijfremmen. Deze product upgrades komen mede tot stand door de input die wij hebben ontvangen vanuit de eindgebruikers en fietsspecialisten. Daarnaast is het mogelijk om de driewieler completer te maken met een bagagerek of een extra parkeerrem.

Wil je meer weten over de upgrades van de driewieler Cortes? Of wil je de Cortes ervaren? Een proefrit bij jou thuis, bij ons in de showroom of bij jouw fietsspecialist behoort tot de mogelijkheden! Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Driewieler voor volwassenen

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer van Huka? Meld je aan!