Driewieler City vernieuwd! - Huka

Driewieler City vernieuwd!

We blijven vol innovatieve ambities zitten en ontwikkelen con-ti-nu. Hebben we het idee dat een fiets beter kan? Dan werken we aan een oplossing. Zo hebben we achter de schermen kritisch gekeken naar de huidige driewieler City. Met trots presenteren we jullie de vernieuwde City!

Driewieler City voorzien van een upgrade

De vernieuwde City is voorzien van een upgrade passend bij de wensen van deze tijd. Het blijft de City die je gewend bent van ons. De City krijgt echter een nieuwe eigentijdse look van Dutch Design met een beter fietscomfort. Daarnaast biedt de vernieuwde City nóg meer stabiliteit en veiligheid. Hierbij hebben we de volgende aspecten verbeterd:

  • De instaphoogte is verlaagd, waardoor je gemakkelijker op- en af kunt stappen.
  • De driewieler is voorzien van hydraulische beremming achter.
  • Het instelbereik van het zadel is vergroot, waardoor een betere zithouding aangenomen kan worden.
  • De cranklengte is aangepast naar de grootte van de fiets. Ook lange(re) gebruikers kunnen zodoende comfortabeler fietsen.
  • Het zwaartepunt van de fiets is verlaagd, waardoor je nóg stabieler fietst.

De vernieuwde driewieler City is leverbaar in het grijs en azuur blauw. Zie je graag de City is een andere kleur? Geen probleem! De City is optioneel leverbaar in uiteenlopende RAL kleuren.

Meer informatie over de driewieler City

Ga naar alle driewielfietsen

Ga naar driewielfietsen voor kinderen

Ga naar driewielfietsen voor volwassenen

Ga naar driewielfietsen voor senioren

Wil je de driewieler City ervaren?

De vernieuwde City is vanaf 1 november leverbaar. Wil je graag ondertussen de driewieler City ervaren? Maak een gratis proefrit bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde Huka dealer of bij ons in de showroom. Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.
Driewieler City

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer van Huka? Meld je aan!