Facebook actie: Maak kennis met de duofiets Orthros - Huka

Facebook actie: Orthros duofiets

Wil je erop uit met jouw cliënten en hen kennis laten maken met een ritje op de duofiets? Zodra je je hebt getagd op ons Facebook bericht maakt jouw zorginstelling kans om 2 weken lang gratis gebruik te maken van één duofiets bij jullie op locatie. Om de week selecteren we een nieuwe zorginstelling!

Wat houdt de Orthros duofiets actie in?

  • Vanaf vrijdag 19 april 2019 t/m 22 november 2019 laten we één duofiets om 2 weken rouleren bij een andere zorginstelling. Dit houdt in dat we om de week een andere zorginstelling  selecteren voor deelname. De kans dat je wint is dus groot!
  • De bewoners van jouw zorginstelling krijgen de mogelijkheid om erop uit te gaan met de duofiets Orthros. De social bike maakt het mogelijk mobiel te zijn in de buitenlucht en is eveneens geschikt voor beweeglijke passagiers of passagiers met evenwichtsproblemen. Kortom fietsplezier voor twee!
  • We zorgen ervoor dat, zodra je verkozen wordt voor deelname, de Orthros duofiets bij jou op locatie wordt bezorgd. Dit doen we in overleg met jullie op een afgesproken tijdstip en datum. Hieraan zitten geen kosten verbonden evenals het gebruik van de fiets.
  • Om ervoor te zorgen dat de duofiets ook voor de zorginstelling na jullie in een uitstekende staat gebruikt kunnen worden, hanteren we een paar voorwaarden. Deze vind je via deze link.

Hoe maak je kans op het gratis gebruik van de duofiets?

Wil je kans maken? Tag dan jouw zorginstelling bij ons op de Facebook pagina in het desbetreffende bericht. Wie weet staat binnenkort onze Orthros duofiets bij jullie op locatie! Heb je vragen naar aanleiding van onze actie? Neem dan contact op met onze binnendienst op het telefoonnummer 0541-572472.

Duofiets met elektrische ondersteuning

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer van Huka? Meld je aan!