In de winkel bij: Bike Totaal Van Hulst - Huka dealer in o.a. Oegstgeest

In de winkel bij: Bike Totaal van Hulst

Bike Totaal van Hulst verkoopt al jarenlang aangepaste fietsen. Met name de winkel in Oegstgeest is hierin gespecialiseerd. Daarnaast hebben ze nog drie winkels met ieder zijn eigen specialisme. “De winkels in Oegstgeest richten zich naast de aangepaste fietsen op kinderfietsen en bakfietsen en in Leiden zijn we gespecialiseerd in stadsfietsen. Sassenheim is met name gespecialiseerd in elektrische fietsen. De locatie in Oegstgeest (Geversstraat) is onder andere zeer geschikt voor aangepaste fietsen, vanwege het parkeerterrein waar veilig kan worden proef gereden”, aldus Peter van Hulst.

Een goed gevoel bij een fiets hebben is voor de gebruiker essentieel!

“Onze kracht is dat we op het gebied van fietsen overal kennis van hebben. We volgen vrijwel voortdurend trainingen om dit kennisniveau goed op peil te houden. Zo ook op het gebied van aangepaste fietsen. Het is belangrijk dat je weet wat er speelt bij de doelgroep en welke technologische ontwikkelingen er zijn om de juiste match te maken. Een goed gevoel bij de fiets hebben is voor de gebruiker essentieel! Deze dient zich namelijk veilig te voelen op de desbetreffende fiets, zoals een driewieler. De meeste klanten fietsen er gemiddeld 4 tot 5 keer op en kunnen dan goed overweg met de aangepaste fiets. Het is belangrijk dat je hierbij uitgebreid adviseert, want dat kan je maar één keer goed doen”.

Twintig keer de fiets testen

“Zo hebben we ooit een klant gehad die regelmatig langs kwam om zijn driewieler fiets te testen. De fiets was speciaal voor hem besteld, waarbij hij gebruik maakte van ons parkeerterrein om de fiets veilig te testen. Ik denk dat hij alles bij elkaar zo’n twintig keer de fiets heeft getest. Dit is een uitzonderingssituatie, maar het is een mooi voorbeeld hoe het ook kan. Dit had met name te maken met zijn gezondheid, maar het is hem gelukt! Uiteindelijk heeft hij de driewieler mee naar huis genomen en maakt hij nog altijd naar tevredenheid actief gebruik van zijn fiets”.

Terug naar nieuwsoverzicht

Bike Totaal van Hulst

Meer van Huka? Meld je aan!