In de winkel bij: Bike Totaal Wolters - Huka dealer in Zutphen & Klarenbeek

In de winkel bij: Bike Totaal Wolters Tweewielers

“Vanuit Bike Totaal Wolters in Klarenbeek en Zutphen kennen we Huka al meer 10 jaar. Ongeveer 10 jaar geleden kwam er bij mij een klant in de winkel die voor haar kind op zoek was naar een Huka driewieler, aldus Christian Wolters. Vervolgens heb ik meerdere klanten gehad die specifiek om een Huka fiets vroegen. Inmiddels schakelen we Huka in op het moment we een aangepaste fiets adviseren”.

“Zeer servicebewust naar onze klanten”

“Vanuit Bike Totaal Wolters onderscheiden we ons door zeer servicebewust te zijn naar onze klanten. We gaan hier net even wat verder in dan de gemiddelde fietsspecialist. Belangrijk is om eerlijk te zijn. Dit klinkt misschien gek, maar dit is niet altijd vanzelfsprekend. Hierbij richten we ons op een breed assortiment fietsen. De meeste fietsen die bij ons de deur uit gaan zijn stadsfietsen, e-bikes en hybride fietsen, zowel bij onze vestiging in Zutphen als Klarenbeek. Tevens verkopen we al jarenlang aangepaste fietsen. Echter kunnen we qua naamsbekendheid hierin groeien. Hier zullen we de komende periode dan ook meer aandacht aan besteden”.

Een duofiets Orthros bij stichting de Zonnebloem Zutphen Zuid

“Onlangs hebben we een duofiets afgeleverd bij Stichting Zonnebloem, Zutphen Zuid. Het doel vanuit de stichting is om met de duofiets mensen langer mobiel te houden. Daarbij wordt de gebruiker de mogelijkheid gegeven weer fietsen, die zelfstandig hier niet toe in staat zijn. Dit kan zijn vanwege ouderdom of een andere beperking. De vrijwilligers van de Zonnebloem maken het mogelijk om de activiteiten met de duofiets Orthros te kunnen uitvoeren. Een ontzettend mooi initiatief! Huka heeft ons hierbij goed ondersteunt. Wat ik waardeer aan Huka is dat het team toegankelijk is en dat ze vooraf de aangevraagde fiets(en) eenvoudig beschikbaar stellen op locatie. De klant wil immers vooraf graag de fiets ervaren! Of het nu bij mij in Zutphen is of bij de klant op locatie”.

Ga naar alle duofietsen

Terug naar nieuwsoverzicht

Bike Totaal Wolters

Meer van Huka? Meld je aan!