In de winkel bij: Leenders Bike Totaal - Huka dealer in Hengelo

In de winkel bij: Leenders Bike Totaal

“Eindeloos fietsplezier, dat is ons motto, aldus Leenders Bike Totaal in Hengelo. Bij ons koop je geen fiets. Je koopt een fiets met een servicepakket erbij, zodat je langer van je fiets kan genieten. Hieronder verstaan we alle service die mogelijk is om erbij te leveren. Ook als het om aangepaste fietsen gaat. Belangrijk is de gehele ondersteuning hierbij. Ook in het traject vooraf aan de koop van een aangepaste fiets. De mensen die binnenkomen en geïnteresseerd zijn in een aangepaste fiets hebben over het algemeen angst en zijn onwetend”.

Onze eigen testbaan om de fietser kennis te laten maken

“Om de potentiële fietser kennis te laten maken met onze fietsen hebben we in onze showroom een eigen testbaan. Hierbij kan op een eenvoudige manier ervaring worden opgedaan met de verschillende fietsen die wij in het assortiment hebben. Denk hierbij aan stadsfietsen, e-bikes en kinderfietsen. Maar ook wielrenfietsen, mountainbikes en aangepaste fietsen. Onze klanten maken hier regelmatig gebruik van. Op deze manier komen ze erachter of een fiets bij hun past of niet. Naast ons brede assortiment fietsen om te testen hebben we ook diverse Huka fietsen in de showroom staan. Op deze manier kunnen we ook aangepaste fietsen laten zien en ervaren die volgens de laatste technieken zijn ontwikkeld”.

De nazorg vinden wij belangrijker dan de fiets

“Heeft onze klant eenmaal een fiets bij ons gekocht, dan kunnen ze een hoog serviceniveau verwachten. De nazorg vinden wij belangrijker dan de fiets. Dat is ook de belangrijkste reden waarom mensen terugkomen. Daarnaast onderscheiden we ons doordat we één van de grootste fysieke fietswinkels hebben in Nederland op elektrisch gebied. We hopen in de toekomst nog vele mensen blij te kunnen maken met de Huka fietsen met eindeloos fietsplezier!”

Ga naar alle driewielfietsen

Ga naar alle duofietsen

Terug naar nieuwsoverzicht

 

Bike Totaal Leenders

Meer van Huka? Meld je aan!