Nieuw bij Huka: Bas Alink - Huka

Nieuw bij Huka: Bas Alink

Precies een week geleden is Bas Alink (29) begonnen als accountmanager bij Huka. Ben je van plan om binnenkort een kijkje te nemen in onze showroom of wil je graag een proefrit maken bij jou thuis? Dan is de kans groot dat je hem tegenkomt. Bas is van origine techneut. Hij heeft zich 6 jaar geleden omgeschoold naar accountmanager. Deze ervaring zal hem goed van pas komen in zijn functie.

Energie van (nieuwe) mensen ontmoeten

Bas begon na het afronden van de opleiding als service monteur in verschillende branches. “Op een gegeven moment heb ik mij omgeschoold naar een salesfunctie, omdat ik enorm veel energie krijg van (nieuwe) mensen ontmoeten en met elkaar mooie samenwerkingen aangaan”. In zijn vrije tijd is Bas actief op verschillende fronten. Zo is Bas in zijn vrije tijd te vinden op het voetbalveld, kartbaan en golfbaan en heeft hij samen met zijn vrouw een dochter van 5 maanden.

De Cortes is mijn droomfiets

“Ik zie enorm veel potentie in de oplossingen van Huka. Zo is de Cortes mijn droomfiets. De oplossingen van Huka hebben niet alleen een mooi design, maar hebben ook een maatschappelijke betekenis. Het adviseren en verkopen van onze oplossingen geeft daardoor een extra goed gevoel. Daarnaast komt mijn technische achtergrond goed van pas.”

Veel sterke relaties opbouwen

“De komende periode loop ik mee op de verschillende afdelingen, zodat ik een goede basis heb om de weg op te gaan. Het lijkt me mooi om een steentje bij te kunnen dragen om Huka groter te maken en veel sterke relaties op te bouwen. Er liggen mooie uitdagingen in het verschiet. Toen de directe kring te horen kreeg dat ik voor Huka ging werken, kwamen de eerste aanvragen al binnen. Dus het begin is er”.

“Binnenkort zal ik verschillende (potentiële) klanten gaan bezoeken. Daarnaast kijk ik uit naar het contact met onze eindklanten. Ik vind het belangrijk om te weten wat er bij hen speelt en hoe ze onze producten ervaren worden. Kortom, ik heb er zin aan!”

Bas Alink

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer van Huka? Meld je aan!