Nieuw bij Huka: Peter Nordkamp - Huka

Nieuw bij Huka: Peter Nordkamp

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe collega Peter Nordkamp (42) uit Losser. Deze ras saxofonist en fanatiek FC Twente supporter is het nieuwe aanspreekpunt voor onze fietsenwinkel dealers in Nederland. Wil je graag een proefrit maken op een Huka? Ook dan ondersteunt hij je graag!

 Als een vis in het water in de mobiliteitsbranche

“Het werken in de fietsenbranche is nieuw voor mij. Alhoewel ik mij als een vis in het water voel in de mobiliteitsbranche. Ik ben begonnen bij Heisterkamp Transport in de boekhouding en ik heb vervolgens gewerkt bij rijschool Brunen en Brookhuis Groep in de verkoop. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de uitzendbranche, waarbij ik veel bedrijven bezocht en de koude acquisitie verzorgde. Ik was de schakel tussen de opdrachtgever en het vinden van geschikte kandidaten. Vervolgens maakte ik de overstap naar een bedrijf die haagplanten online verkocht, maar qua functie kwam dat helaas niet overeen met wat ik ervan verwachte.”, Aldus Peter.

Hechte club collega’s

“Huka kwam op mijn pad via Indeed waar ik de vacature voorbij zag komen. Ik was meteen enthousiast door de oplossingen die Huka bood. Daarna verliep de sollicitatieprocedure vlot. Nu ik inmiddels bijna een week aan het werk ben, ervaar ik Huka als een hechte club collega’s. Er lopen diverse collega’s rond met ieder zijn expertise. Iedere collega wordt gewaardeerd hoe diegene is. Twentse nuchterheid.”

“Het is mooi dat ik kan bezig zijn met de advisering van onze mooie oplossingen. Dat niet alleen, het is méér dan fietsen die we verkopen. We geven de Huka fietsers een stuk vrijheid en zelfstandigheid terug en ze kunnen weer met plezier fietsen. Het is mooi dat ik daar aan kan bijdragen”.

Overal Huka fietsen op straat

“Het grappige is dat ik voorheen niet wist wat Huka deed en vanaf de sollicitatieprocedure tot aan nu zie ik overal Huka fietsen op straat. Dat is gaaf om te zien. En dat mogen er natuurlijk nog veel meer worden! Ik krijg energie van mensen helpen en dat ik ze met een goed gevoel naar huis kan laten gaan als ze diverse Huka fietsen hebben ervaren. Blije en tevreden klanten, dat is het mooiste wat er is. Daarnaast heb ik er zin in om met dit team te gaan werken en elkaar te versterken. De sfeer zit wel goed bij Huka.” Aldus Peter.

Uitgebreid inwerkprogramma

“Ondertussen heb ik diverse product trainingen gevolgd en heb ik meegelopen met diverse afdelingen. Na het uitgebreid inwerkprogramma ga ik langs de dealers om met hen kennis te maken en tezamen nog meer mensen enthousiast te maken met onze Huka fietsen. Heb je  vragen? Dan kan je mij bereiken via het e-mailadres p.nordkamp@huka.nl of neem contact met mij op via het telefoonnummer 0541-572 472.”

Peter Nordkamp

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer van Huka? Meld je aan!