Nieuw bij Huka: Ronald Huttenhuis - Key Accountmanager bij Huka

Nieuw bij Huka: Ronald Huttenhuis

We hebben transfer nieuws! Sinds deze maand hebben we een nieuwe collega die ons team ondersteunt met onze Nederlandse- en buitenlandse groei ambities. Ronald Huttenhuis (40), fanatiek sporter en vader van twee dochters heeft een flinke dosis buitenlandse ervaring. Hij zal vanaf deze maand in de rol van Key Accountmanager het aanspreekpunt worden voor een aantal nationale- en internationale klanten. “Ik heb er enorm veel zin in om Huka (inter)nationaal nog beter op de kaart te zetten”, aldus Ronald.

Veel onderweg

Na zijn studie aan het Saxion Hogeschool Enschede en een lange rondreis te hebben gemaakt richting Nieuw Zeeland en Zuid-Oost Azie begon hij zijn carrière bij Randstad HBO Jobservice. “Vervolgens ben ik overgestapt naar Medical Measurment Systems. Hierbij was ik als International Business Manager het internationale aanspreekpunt voor de sales van medische meetapparatuur voor onder anderen Europa en Azië. Ik was veel onderweg. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot meer dan 500 collega’s, mede door een aantal overnames. Ik had hierbij een leuke afwisselende functie, waarbij ik een groot netwerk heb opgebouwd en veel van de wereld heb gezien. Op een gegeven moment werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en ik denk deze bij Huka gevonden te hebben.”

De sfeer al eerder geproefd bij Huka

“Huka is een fijne werkgever, mede door de goede sfeer die er is. Deze sfeer heb ik al eerder geproefd bij Huka. Tijdens mijn studie bij het Saxion heb ik namelijk een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd voor Huka. Sindsdien ben ik Huka met interesse blijven volgen. Regelmatig kwam ik Bas Kamp tegen en bespraken we onze avonturen in het internationale zaken doen met distributeurs. Ik zie Huka als een leuk, gezellig, betrokken en ambitieus Oldenzaal bedrijf met een internationaal distributienetwerk. Op dit moment loop ik mee op verschillende afdelingen en hebben de eerste klantcontacten plaatsgevonden als onderdeel van het inwerkprogramma wat ik aan het volgen ben.”

Een gezamenlijk doel met een gaaf assortiment

“Mede doordat we een gezamenlijk doel voor ogen hebben en we gezamenlijk de schouders eronder willen zetten, kunnen we snel(ler) anticiperen op de kansen en bedreigingen in de markt. Daarnaast hebben we een gaaf assortiment aan fietsen en andere vervoersmiddelen. Ze zijn niet alleen functioneel maar ook gaaf om te zien met ons Dutch Design. De komende periode focus ik mij op het relatiebeheer van zowel nationale- als internationale klanten en ga ik mij richten op het aansluiten van nieuwe internationale dealers”. Ik heb er enorm veel zin in om Huka (inter)nationaal nog beter op de kaart te zetten!”

Ronald Huttenhuis

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer van Huka? Meld je aan!