Nieuw! Elektrische Driewieler Vasco - Maak een gratis proefrit! - Huka

NIEUW! Elektrische driewieler Vasco

Met trots presenteren wij jullie de nieuwe elektrische driewieler Vasco! De Vasco is voorzien van een stoer Dutch Design waarmee je eindeloos comfortabel kan fietsen.

Standaard voorzien van middenmotor

De Vasco is standaard voorzien van een middenmotor die zorgt voor een geleidelijke aandrijving van de fiets en een nóg stabielere wegligging. De Vasco beschikt over een display met 5 ondersteuningsstanden en 8 versnellingen. Daarnaast is de elektrische driewieler voorzien van Big Ben banden (anti-lek). De hydraulische beremming achter zorgt ervoor dat je met weinig kracht eenvoudig kunt remmen.

Ga naar de elektrische driewieler Vasco

Nieuw elektrische driewieler vasco

In welke gewenste kleur verkrijgbaar

Standaard is de Vasco leverbaar in het mat zwart of zijdeglans wit. Daarnaast is de elektrische driewieler in elke gewenste RAL kleur optioneel verkrijgbaar. Heb je andere wensen? Dan heb je de mogelijkheid om de fiets uit te breiden met diverse accessoires en onderdelen die zorgen voor de gewenste ondersteuning. Hierbij kan je denken aan een ander zadel, stokhouder of pedalen.

Win de Vasco

Ter introductie van de Vasco verloten we één exemplaar! Wil je kans maken om de Vasco te winnen? Meedoen is eenvoudig!
Ga naar deze link om meer te weten over deze actie.

Meer weten over elektrische driewieler Vasco?

Heb je interesse in de Vasco en wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met 0541-572 472. We adviseren je graag! Ook een gratis proefrit behoort tot de mogelijkheden!

Meer informatie over onze service

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer van Huka? Meld je aan!