Op de Cortes naar oer Hollandse trekpleisters - Huka

Op de Cortes naar oer Hollandse trekpleisters

Nederland heeft veel te bieden aan leuke uitjes en daar zijn we trots op. Wat is er dan leuker om naar oer Hollandse trekpleisters te gaan met onze eigen oer Hollandse Cortes? Zie jij het zitten, dan zijn we op zoek naar jou! Voor volgend jaar zijn we op zoek naar twee avonturiers die het leuk vinden om op onze driewieler Cortes naar diverse trekpleisters te gaan, zoals Kinderdijk, de Rotterdamse Haven, De Efteling en de kerstmarkt in Maastricht.

Wat mogen jullie van ons verwachten?

Huka stelt aan jou en jouw partner, zus, broer, tante, neef, buurvrouw, vriend of vriendin etc. 2 Cortessen beschikbaar die je het gehele jaar gratis mag gebruiken. Tijdens het jaar stelt Huka een programma samen, waarbij Huka elke maand één oer Hollands uitje voor jullie plant en betaald. Rondom dit uitje zorgen we voor een leuke fietstocht in de desbetreffende omgeving. Eveneens zorgen we ervoor dat de Cortes fietsen van A naar B worden vervoerd, zodat jullie niet helemaal naar de andere kant van Nederland hoeven te fietsen:-). De exacte datum in de desbetreffende maand plannen we in samenspraak met jullie, evenals de afstand van de fietstocht. De fietsen blijven gedurende het jaar in bezit van Huka. Aan het einde van het jaar stellen we één Cortes beschikbaar aan een goed doel.

Ga naar Cortes

Cratos tour

Wat verwachten wij van jullie?

Graag delen we jullie ervaringen op de Cortes en jullie avontuur bij de Hollandse trekpleisters. Zodoende verwachten we dat jullie na elk uitje een verslagje maken van jullie belevenissen en een paar leuke foto’s sturen die we kunnen delen op social media en op onze website.

Onze fietsen zijn ontwikkeld voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben om met plezier stabiel en veilig te kunnen fietsen. Dit kan zijn doordat je graag meer stabiliteit ervaart of door een beperking die van invloed kan zijn op de coördinatie of natuurlijke bewegingsmogelijkheden. Om te kunnen deelnemen aan de Cortes tour is het van belang dat tenminste één van de twee Cortes gebruikers aan dit profiel voldoet. We willen namelijk ook graag jullie feedback over de Cortes meenemen om deze in de toekomst nog verder te kunnen verbeteren.

Deelname aan de Cortes Tour

Zou je mee willen doen aan de Cortes Tour langs de oer Hollandse trekpleisters? Vul dan onderstaande contactformulier in. Uiterlijk vrijdag 15 februari maken we bekend wie een jaar lang gratis gebruik mogen maken van de Cortessen en diverse trekpleisters gaan bezoeken. Heb je vragen over de Cortes Tour? Neem dan contact op met Louise Jonkman via l.jonkman@huka.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht


  Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
  Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

   

   

   

  Meer van Huka? Meld je aan!