Duofiets Orthros, we gaan voor goud! Voor welke kleur ga jij? - Huka

We gaan voor goud!

Onze duofiets Orthros is vernieuwd! Want blijven innoveren, dat doen we graag. De Orthros 2.0 fietst nóg beter en is te bestellen in elke gewenste kleur. Wij gaan voor goud, welke kleur kies jij?

Wat is er veranderd aan de duofiets Orthros?

Er zijn verschillende technische verbeteringen doorgevoerd. Zo trapt de Orthros 2.0 licht en geruisloos door een nieuwe achterasconstructie. De kabels lopen door de buizen en dat ziet er strak uit. De vernieuwde fiets is minder onderhoudsgevoelig en heeft een lange levensduur.

Ga naar duofiets Orthros

Duofiets Orthros, in alle kleuren van de regenboog

Standaard leveren we de duofiets Orthros in matzwart of wit. En het leuke is: de duofiets is nu ook leverbaar in elke andere gewenste kleur! We hebben ervoor gekozen om de Orthros zo op te bouwen dat de kleur gemakkelijk is aan te passen, zodat we de fiets snel kunnen blijven leveren. Want zeg nou zelf, een fiets kopen wordt nog leuker als je zelf een kleur kan kiezen die helemaal bij je past. De accessoires zijn en blijven neutraal zwart, staat mooi bij elke kleur. We zijn benieuwd welke RAL-kleur jij uitkiest! Wat dacht je bijvoorbeeld van knalroze, mintgroen of Huka-geel?

Een proefrit maken? Neem contact op met een van onze dealers of bel ons op 0541 572 472.

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer van Huka? Meld je aan!