1 week gratis proefrijden op de duofiets Orthros - Huka

1 week gratis proefrijden op de duofiets Orthros

Hoe is het contact met de zorginstellingen in jouw regio? Hebben de zorginstellingen in jouw regio al kennis gemaakt met de mogelijkheden van jou als Huka dealer? Eén van de fietsen die geschikt zijn voor diverse cliënten is de duofiets Orthros. Met name in de ouderenzorg wordt de duofiets veelvuldig gebruikt. 

Om de lokale zorginstellingen laagdrempelig kennis te maken is het mogelijk om één van onze duofiets demomodellen één week gratis beschikbaar te stellen. Let op! We hebben een beperkt aantal beschikbare modellen die we hiervoor in kunnen zetten. Dus weer er op tijd om te reserveren!

Hoe gaat het in zijn werk?
Zodra je ons laat weten bij welke zorginstelling(en) je de duofiets Orthros wilt laten proefrijden, dan zorgen wij ervoor dat deze op de desbetreffende locatie wordt gebracht en gehaald. uiteraard dient de duofiets niet gereserveerd zijn in deze periode door een andere Huka dealer.

Regionale zorginstellingen in kaart?
Zou je graag gebruik willen maken van deze mogelijkheid, maar heb je de zorginstellingen niet in kaart van jouw Huka regio? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er vervolgens voor dat je dit in één overzicht krijgt aangeleverd.

Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Stuur dan een bericht naar Inger Bosman via i.bosman@huka.nl.

Ga naar blogs
Ga naar klantervaringen

Meer van Huka? Meld je aan!