Fris aan de slag in 2022 - Huka

Fris aan de slag in 2022

Wij geloven dat bijna ieder mens zijn leven lang kan blijven fietsen. De mobiliteit, zelfstandigheid en vrijheid van de berijders is hierbij onze passie. Daar gaan we elke dag voor door functioneel passende fietsen te maken. Dankbaar ben ik voor het fantastische werk van het gehele Huka team en het vertrouwen, en soms geduld, van jou als klant in het bijzondere jaar 2021.

Ondertussen zijn we weer fris begonnen aan het nieuwe jaar. Het jaar 2022 zal in het teken staan van verdere groei en ontwikkeling. Een van de belangrijkste aandachtspunten hierbij is de kwaliteit van onze fietsen. Wij hebben onze ontwikkelingscapaciteit fors uitgebreid en zetten de komende tijd in op het innoveren en het continue verbeteren van (de kwaliteit) onze producten. Verder zullen we investeren in talentontwikkeling van onze mensen en krijgen zaken als duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen meer vorm en inhoud. De in 2021 ingezette lijn om de verkrijgbaarheid van Huka producten wereldwijd te vergroten zal worden doorgezet, waarbij de aandacht voor bestaande markten en klanten uiteraard niet zal ontbreken. Kortom, meer dan voldoende beweging en verbetering bij Huka.

Dit doen we met het Huka team en graag samen met jou als klant. Met elkaar en voor elkaar. Maar, ook zullen we dit jaar te maken krijgen met de nodige uitdagingen, want er is beslist nog geen sprake van rust en stabiliteit in de toeleveringsmarkt.

Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en plezierig 2022 toe.

Rob Lotgerink

Meer van Huka? Meld je aan!