Euromove BvbA - Huka

Euromove BvbA

Buitenlandse dealer

“Euromove is sinds 1989 importeur van medische apparatuur. Onze ervaring is gebaseerd op een lange samenwerking met onze leveranciers. Wij zijn gevestigd in Frankrijk. Of je nu geïnteresseerd bent in de Duet, de Orthos, de Copilot 24/26, de Copilot 3 24/26 of de City, wij hebben deze Huka fietsen in demonstratie die je op elk moment kunt proberen”, aldus Christophe.

Christophe, eigenaar van Euromove, aan het woord

“Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van medische apparatuur, waaronder specifieke fietsen ontworpen voor gehandicapten. Onze knowhow, onze waarden en onze ervaring zijn onze toegevoegde waarde. De verkoop van uitrustingen impliceert een reactieve en kwalitatieve dienstverlening aan de klanten, daarom zijn kwaliteit, reactiviteit en beschikbaarheid waarden waar wij veel belang aan hechten. Als je al van Euromove gehoord hebt, dan is dat dankzij onze website, onze vertegenwoordigers, onze deelname aan gespecialiseerde beurzen en onze tussenpersonen. En Als je Euromove nog niet kent, is het nooit te laat om ons te ontdekken”, aldus Christophe.

Neem contact met ons op voor elke vraag, offerteaanvraag en/of demonstratie!

“Wij zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar om al uw vragen en/of verzoeken te beantwoorden. Of het nu gaat om een proefritaanvraag voor een van onze fietsen, een offerte of anderszins, wij staan tot uw beschikking”, aldus Christophe.

Bezoekadres: 10, rue Jean Jacques Rousseau FR87350 Panazol, Frankrijk
Telefoonnummer: +33 (0)972 663124
E-mail: info@euromove.fr

Openingstijden Euromove

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

 

Meer van Huka? Meld je aan!