Butan Tweewielers - Huka

Butan Tweewielers

Service locatie

“In de regio Arnhem vind je Butan Tweewielers. Wij zijn gespecialiseerd in aangepaste fietsen, omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op onafhankelijkheid. Met ons jonge bedrijf hebben wij een no-nonsense aanpak en staat service voorop. Aandacht voor elke klant is bij ons de standaard, wat je vraag of wens ook is. Hier staat de driewieler Cortes in de showroom, maar ook de andere modellen driewielers of bijvoorbeeld de duofiets kunnen gewoon hier getest worden, aldus Eddy”.

Eddy, eigenaar bij Fietsenwinkel Butan Tweewielers Westervoort aan het woord

“Ik heb 25 jaar lang in de fietswereld gewerkt. Daar zag ik dat er veel schuurde binnen de fietswereld: door de steeds groter wordende vraag naar fietsen kwam de service voor de eindgebruiker te vaak in het geding. Dat moest anders, dus ben ik twee jaar geleden Butan Tweewielers begonnen met de insteek om dit beter te doen. Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij staan helemaal achter onze producten, want goede kwaliteit spreekt voor zichzelf. Bij ons krijgen klanten alle vrijheid om te kiezen wat ze willen. Is er onverhoopt toch iets wat gerepareerd of vervangen moet worden? Dan doen wij daar niet moeilijk over. Kom dus vooral even langs!, aldus Eddy”

Wil je een proefrit maken bij onze fietsenwinkel in de omgeving Doesburg, Arnhem, Westervoort?

Als je graag een gratis proefrit wilt maken op de Cortes, of een ander model van Huka, ben je altijd van harte welkom om gewoon binnen te lopen. De driewieler Cortes staat in onze showroom. Wil je een ander model testen, laat het dan van tevoren even weten, dan zorgen wij dat het gewenste model voor je klaarstaat. We nemen de tijd voor al jouw vragen en zorgen dat je goed geïnformeerd jouw keuze kunt maken. Kom gerust een proefrit maken bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Doesburg, Arnhem en Westervoort. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs.

Bezoekadres: Dorpstraat 99-103, 6931 BG, Westervoort
Telefoonnummer: 026- 3828471
E-mailadres: info@butantweewielers.nl

Openingstijden Butan Tweewielers (fietsenwinkel omgeving Doesburg, Arnhem, Westervoort)

Maandag 13.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Meer van Huka? Meld je aan!