De tocht der tochten: de Tour de Kans met de rolstoelfiets Diaz - Huka

Schrijf je in voor de Tour de Kans

en win een rolstoelfiets Diaz!

Huka organiseert de tocht der tochten: de Tour de Kans. De Tour de Kans maakt het mogelijk om onbezorgd te genieten van een ochtend of middag fietsplezier met de rolstoelfiets in jullie omgeving. Huka ontlast je compleet met de organisatie van het uitje. Schrijf je nu in om kans te maken op de geheel verzorgde Tour de Kans op de splinternieuwe Diaz rolstoelfietsen! De legendarische wielrenner Hennie Kuiper vertelt kort in het filmpje over zijn avonturen bij onder anderen de Tour de France en hoe je je inschrijft.

Wat houdt de Tour de Kans in?

Ter introductie van onze nieuwe rolstoelfiets Diaz kan je op een leuke manier vrijblijvend kennismaken met deze gave fiets. Wat is er nou leuker dan ook de cliënten de rolstoelfiets te laten ervaren, zodat zij een leuk uitje hebben. Zodoende hebben we de Tour de Kans bedacht. Tijdens de Tour de Kans stellen we 5 nieuwe rolstoelfietsen beschikbaar om vervolgens met de cliënten een leuke fietsroute te maken in jullie omgeving. Hierbij wordt eveneens gedacht aan een drankje en een heerlijke versnapering bij een leuke stop in de buurt. Zelf hoeven jullie qua organisatie hiervoor niets te doen. Laat het regelen maar aan ons over. Tevens maak je kans om een Diaz te winnen voor jullie organisatie! Onder de geselecteerden verloten we namelijk één exemplaar. Inschrijven kan tot en met 9 juli aanstaande.

  Aanmeldingsformulier

  Opgegeven door

   

  Nadat we 5 zorginstellingen geselecteerd hebben na 9 juli, zullen we contact met jullie opnemen. We bespreken dan onder andere de fietsroute die we in petto hebben, zodat deze goed afgestemd is op jullie cliënten. Het fietsplezier staat immers voorop!

  Meer informatie over de rolstoelfiets Diaz

  rolstoelfiets elektrische rolstoelfiets kopen

  Meer belangstelling voor de duofiets Orthros?

  Hebben jullie vanuit de organisatie meer belangstelling voor de duofiets Orthros? Helaas kom je dan niet in aanmerking om deel te nemen aan de Tour de Kans. Uiteraard zijn er wel andere mogelijkheden om de Huka duofiets te ervaren. Ga naar deze link voor meer informatie.

  Meer van Huka? Meld je aan!