Nieuwe vacature: Accountmanager - Huka
  • Nederlands

Nieuwe vacature: Accountmanager

Ben jij een salesheld die graag relaties onderhoudt en opbouwt? Heb jij affiniteit met fietsen en onze gebruikers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van je?

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het laten groeien van ons dealernetwerk door bestaande relaties te onderhouden en nieuwe dealers aan te laten sluiten. Hier zijn volop kansen die we nog niet benut hebben. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en ondersteunt en adviseert hen. Als Accountmanager los je eventuele vraagstukken zelfstandig op met als doel de samenwerking optimaal te laten verlopen en te continueren. Je creëert een winkel in een winkel en hebt dan ook een ondernemers mentaliteit. Je werkt hierbij nauw samen met jouw collega’s van het sales team.

Daarnaast sluit het volgende bij je aan:

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een commercieel gerelateerde opleiding.
  • No-nonsense werkhouding met oog voor detail.
  • Affiniteit met fietsen en de gebruikers van onze fietsen.
  • Communicatief sterk, proactief en je bent een doorzetter!

Jouw collega’s en werkomgeving

  • We zijn een betrokken informeel team die ver gaat voor haar klanten en eindgebruikers.
  • Je werkt nauw samen met de binnendienst en daarbij word je ondersteund door marketing.
  • Je wordt gefaciliteerd in de middelen die nodig zijn voor jouw functie.
  • Een prima salaris.

Over Huka

Met een betrokken team leveren we een brede collectie innovatieve fietsen en andere vervoersmiddelen naar Dutch design. In eigen land en ver daarbuiten. Zo zijn we vertegenwoordigd in onder meer Amerika, Zweden, Noorwegen, België en Duitsland. Dit doen wij vanuit onze fabriek in Oldenzaal. Hier ontwikkelen wij Huka fietsen en andere vervoersmiddelen. Assembleren wij en ondersteunen wij onze dealers en verkooppunten. Onze focus ligt niet op het leveren van producten voor mensen met een beperking, maar op het leveren van oplossingen die je mobiel houden. Onze fietsen kunnen gebruikt worden door iedereen. Onbeperkt. We zitten vol innovatieve ambities en vernieuwen con-ti-nu.

Solliciteren of meer weten over deze functie?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en zie je jezelf bij Huka werken? Stuur dan een pakkende motivatie en jouw cv naar Bas Kamp via het e-mailadres b.kamp@huka.nl. Solliciteren op deze functie kan tot en met 30 januari 2019. Wil je meer weten over deze vacature? Bel met Bas via 0541-572 472 of e-mail hem via bovenstaand e-mailadres.

Terug naar nieuwsoverzicht

Driewieler fiets voor ouderen ouderen

Meer van Huka? Meld je aan!