Move All The Way - Huka deaker in België

Move all the way

Dealer

Move All The Way is een mobiliteitshulpmiddelenwinkel gevestigd in de Belgische provincie West-Vlaanderen. In de showroom staat de rolstoelscooter Pendel van Huka. Omdat het team bestaat uit ervaringsdeskundigen, zowel in het dagelijks leven als op sportief vlak, kunnen ze vakkundig advies geven. “Wij zijn specialist in mobiliteitshulpmiddelen voor de actieve en/of sportieve rolstoelgebruiker of voor wie dit wil worden en is actief in heel België. Wij hebben van diverse producten showroommodellen en indien niet kijken we hoe we jou toch kunnen verder helpen. Indien gewenst is een proefrit in de thuis-omgeving zeker bespreekbaar”, aldus Henk Beyaert, oprichter van mobiliteitshulpmiddelenwinkel Move All The Way in Deerlijk, België.

Henk Beyaert, eigenaar van Move All The Way in België, aan het woord

“Welkom vanuit Move All The Way, het bedrijf dat ik in 2011 heb opgericht. Het gebruik van een mobiliteitshulpmiddel is vaak een voorwaarde om het zelfstandig en actief handelen van personen met een beperking te optimaliseren. Zonder de juiste rolstoel of een ander mobiliteitshulpmiddel is integratie in de maatschappij vaak niet mogelijk. Wij bieden een selectie aan van de beste rolstoelen, sportrolstoelen, aankoppelbikes, elektrische trekdeeltjes of elk ander aanverwant artikel op de markt, die we volledig naar jouw persoonlijke behoeften opmeten en instellen. Binnen het team zijn enkele ervaren rolstoelgebruikers die in het dagelijks leven op sportief vlak en als technische specialisten in materiaalkennis op elk moment de beste kwaliteit en service kunnen aanbieden. Onze missie? Het activeren van vrijheid, zelfstandigheid en zelfwaarde bij mensen met een fysieke beperking door zich actief en/of sportief te ontplooien, mede dankzij beschikbare technologie. Hopelijk tot binnenkort”, aldus Henk Beyaert.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

“Wil jij ook jouw leven zo actief en/of sportief mogelijk uitbouwen? Laat ons jou helpen en neem contact op via onderstaande gegevens!”

Bezoeladres: Vanneste-Verweestraat 17, 8540 Deerlijk, België
Telefoonnumer: +32 (0) 56 19 09 09
E-mail: info@movealltheway.be

Openingstijden mobiliteitshulpmiddelenwinkel Move All the Way in België (op afspraak)

Maandag 8.30 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 12.000
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten

Move all the way
Vanneste-Verweestraat 17
B-8540 Deerlijk
België

Meer van Huka? Meld je aan!