Pegge Tweewielers - Huka

Pegge Tweewielers

Showroom locatie

Pegge Tweewielers is een fietsenwinkel in Weerselo die altijd klaar staat voor jou! Ook voor onderhoud en reparaties kun je altijd bij hen terecht. “We hebben ruim 15 jaar vakkennis en we bestaan sinds 9 jaar op deze locatie. Onze passie ligt bij de fietstechniek en onder anderen bij het helpen uitzoeken van de juiste Huka fiets”, aldus Rutger Pegge, de eigenaar van Pegge Tweewielers.

Rutger Pegge, eigenaar bij fietsenwinkel Pegge Tweewielers aan het woord

“We wilden graag de samenwerking met Huka aangaan, omdat het zo’n mooi lokaal bedrijf met goede fietsen is. Huka vult ons assortiment goed aan en past bij de groeiende vraag naar driewielfietsen voor volwassenen. We willen graag iedereen goed kunnen bedienen. In onze showroom hebben we 4 modellen van Huka! De Vasco, de City, de Cortes en de Orthros.”

“Sinds ik 16 ben, zit ik al in de fietsenindustrie. Ik vind het een leuk, afwisselend vak met name door de snel ontwikkelende technologieën. Mensen adviseren en helpen bij het uitzoeken van de juiste fiets vind ik het leukste eraan. We hebben een servicebus die heel ver rijdt voor onderhoud. In de werkplaats kunnen we snel schakelen (mits de onderdelen aanwezig zijn): op afspraak voor tien uur de fiets gebracht, voor het einde van de dag al klaar! Als mensen voor een Huka fiets komen kijken, dan plannen we daar ruim de tijd voor. Je krijgt uitgebreid de tijd om de Huka fiets te testen. Vervolgens kijken we samen naar hoe we de fiets kunnen samenstellen, zodat deze bij jouw situatie past. Huka is gewoon een goed product!” aldus Rutger Pegge.

Maak een afspraak voor uitgebreid advies!

“We willen graag de tijd voor je nemen en uitgebreid adviseren. Bel daarom eerst voor een afspraak met onderstaand telefoonnummer. Je kunt bij ons ook altijd alle beschikbare Huka modellen testen. Mocht je toch een ander model van Huka willen proberen, dan regelen we dit voor je. We komen dan naar je toe met de fiets of laten de fiets naar de showroom brengen door Huka. Graag tot ziens in onze winkel!” aldus Rutger Pegge.

Bezoekadres: Bisschopstraat 8, 7595 AT, Weerselo
Telefoonnummer: 0541-741400
E-mail: info@peggetweewielers.nl

Openingstijden Pegge Tweewielers

Maandag gesloten
Dinsdag 7.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 7.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 7.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 7.30 uur tot 20.00 uur*
Zaterdag 7.30 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

* Koopavond is alleen in het hoogseizoen: van 1 maart t/m 30 september. In het laagseizoen is de winkel op vrijdag geopend tot 18:00.

Terug naar overzicht verkooppunten

Pegge Tweewielers
Bisschopstraat 8
7595 AT Weerselo
Nederland

Meer van Huka? Meld je aan!