Kom langs voor een vrijblijvende proefrit op een Huka bij Profile Wagenaar!

Profile Wagenaar

Dealer

Al meer dan 50 jaar is Profile Wagenaar dé fietsspecialist in en rondom Leek. Ook voor de driewielfietsen van Huka ben je bij Profile Wagenaar aan het juiste adres. “We staan altijd klaar om jou te adviseren bij de aanschaf van een driewielfiets van Huka. Ik vind vooral de Huka Cortes een hele mooie fiets!” Aldus Tjeerd Wagenaar, eigenaar bij Profile Wagenaar.

Tjeerd Wagenaar, eigenaar bij Profile Wagenaar aan het woord

“Al van kinds af aan hielp ik mijn vader in zijn fietsenzaak. De zaak is inmiddels naar mij overgegaan en de passie voor fietsen is er zeker! We zijn met Huka de samenwerking aangegaan omdat de vraag naar driewielfietsen steeds meer steeg. Er kwam een klant naar ons toe die graag via ons een Huka fiets wou aanschaffen. Sindsdien zijn we dealer van Huka fietsen. Ik vind vooral de Cortes een hele mooie fiets. Het is een wat sportievere en stoerdere driewielfiets. Het bijzondere eraan is, is dat iedereen er altijd zo op weg fietst. De samenwerking met Huka is super. Als er een fiets naar de showroom moet komen bel ik gewoon op en dan regelt Huka dat de fiets wordt gebracht. Het contact is altijd heel fijn.”

“Het is bij ons goed mogelijk om een Huka te testen. We hebben achter het pand een ruime parkeerplaats waarop je uitgebreid kan proeffietsen. Service is bij ons heel belangrijk. In onze werkplaats staan 6 vakkundige monteurs klaar voor service en onderhoud aan jouw Huka.”

Maak telefonisch een afspraak voor advies en een proefrit!

“Je kunt ons altijd bellen of mailen via onderstaande gegevens om een afspraak te maken voor een vrijblijvende proefrit. We hebben de Vasco en de Cortes altijd klaarstaan voor een proefrit. Wil je een andere Huka fiets proberen? Dat is ook mogelijk! In samenwerking met Huka zorgen we ervoor dat de fiets naar onze showroom komt”, aldus Tjeerd Wagenaar.

Bezoekadres: Bosweg 13, 9351 AB Leek
Telefoonnummer: 0594-519370
E-mail: info@profilewagenaar.nl

Openingstijden Profile Wagenaar

Maandag gesloten
Dinsdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten

Profile Wagenaar
Bosweg 13
9351 AB Leek
Nederland

Meer van Huka? Meld je aan!