Kom langs voor een proefrit op een Huka bij Rijwielhandel Evert Bruyns!

Rijwielhandel Evert Bruyns

Dealer

Al sinds ruim 45 jaar is Rijwielhandel Evert Bruyns fietsspecialist in Krommenie, gemeente Zaanstad. Het is een echt familiebedrijf waar de gebroeders Thomas en Bas Bruyns altijd klaarstaan om jou te voorzien van vakkundig advies. “Ik heb altijd al passie gehad voor fietsen”, aldus Thomas Bruyns, mede-eigenaar van Rijwielhandel Evert Bruyns.

Thomas Bruyns, mede-eigenaar bij Rijwielhandel Evert Bruyns aan het woord

Al vanaf 10 jaar oud sleutelde Thomas aan fietsen en deed hij aan BMXen en mountainbiken. “Ik ben opgegroeid boven de fietsenwinkel van mijn vader. In zijn fietsenwinkel hielp ik met banden plakken en zelf sleutelde ik al graag aan mijn eigen BMX. De passie voor fietsen en alles wat daarbij hoort, heb ik van mijn vader meegekregen. Samen met mijn broer Bas heb ik de zaak van mijn vader overgenomen. De gedrevenheid voor techniek hebben we allebei en we staan graag in de werkplaats om het onderhoud aan fietsen te doen”, aldus Thomas Bruyns.

“De vraag naar driewielfietsen en aangepaste fietsen steeg in de regio en toen hebben we ons daar verder in gespecialiseerd. De fietsen van Huka zijn op gebied van elektrische trapondersteuning heel goed. Onder andere daardoor zijn we dealer van Huka geworden. Veel mensen komen terug om te vertellen hoe blij ze zijn met een Huka fiets na aanschaf.” Bij Rijwielhandel Evert Bruyns staat klanttevredenheid centraal: “service is bij ons hoogstaand. Iedereen is altijd welkom en we nemen de tijd voor je. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en kunnen je allemaal voorzien van vakkundig advies. We helpen je graag met de overstap van een tweewieler naar een driewielfiets van Huka. Een proefrit aan huis is ook een optie zodat je de fiets in je eigen omgeving kan testen.”

Kom langs voor een proefrit!

“Kom gerust langs voor een proefrit, een afspraak is niet nodig als je de Huka Cortes wil proberen. Wil je een andere Huka fiets proberen? Dan regelen we met Huka dat die naar onze showroom komt of dat die bij je thuis komt. In samenwerking met Huka is er veel mogelijk!” Aldus Thomas Bruyns.

Bezoekadres: Heiligeweg 183, 1561 DJ Krommenie
Telefoonnummer: 075-6281590
E-mail: info@evertbruyns.nl

Openingstijden Rijwielhandel Evert Bruyns

Maandag 8.30 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten

Rijwielhandel Evert Bruyns
Heiligeweg 183
1561 DJ Krommenie
Nederland

Meer van Huka? Meld je aan!