Bij Zorgoutlet de Betue is de doelstelling iedereen mobiel houden! - Huka

Zorgoutlet De Betue

Dealer

Bij Zorgoutlet de Betue is de doelstelling iedereen mobiel houden! Sinds 2019 is deze mobiliteitshulpmiddelen winkel gevestigd in Anna Paulowna in de kop van Noord-Holland. “Blijven bewegen is goed voor iedereen. Daarom willen we bij Zorgoutlet de Betue ervoor zorgen dat we iedereen zolang mogelijk mobiel houden!” Aldus Paul de Betuë, eigenaar bij Zorgoutlet de Betue.

Paul de Betuë, eigenaar Zorgoutlet de Betue aan het woord

“Ik ben begonnen met Zorgoutlet de Betue om mensen mobiel te houden. Ik wil laten zien dat er veel mogelijkheden zijn op gebied van mobiliteit. Zelf heb ik een partiële dwarslaesie en fiets ik op de Huka Cortes. De driewielfiets vind ik gewoon fijn fietsen en blijf ik ook mobieler mee. De Cortes is een hele fijne fiets. De motor die erop zit geeft veel kracht. Het design ziet er strak uit en de zitting is heel fijn. Fietspaden met kleine steentjes gaat de Cortes makkelijk overheen en het grote voorwiel geeft comfort. Het is gewoon erg ontspannend fietsen.”

“De overstap van een tweewieler naar een driewielfiets kan lastig zijn. Het is mijn uitdaging om mensen op een driewielfiets te krijgen. Ik geef ook wel driewielfietsles en soms schakel ik de expertise in van een ergotherapeut. Wij gaan er absoluut voor, we weten welke Huka fiets voor wie geschikt is. We willen mensen echt een beleving meegeven. Bij het kopen van een fiets geven we ook begeleiding erbij in de vorm van fietsles en  vakkundig advies. Voor onderhoud hebben we een haal- en brengservice en soms doen we het onderhoud ook aan huis.”

Maak een afspraak voor een proefrit en vrijblijvend advies!

“Bij Zorgoutlet de Betue zijn er geruime mogelijkheden om iedere Huka fiets te proberen! Ook binnen is er genoeg ruimte om te fietsen. In onze showroom hebben we de Huka fietsen Cortes, City en Orthros staan. Iedere andere Huka fiets kunnen we in samenwerking met Huka hier laten komen. Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens en dan zorgen we dat de koffie of thee klaarstaat!”

Bezoekadres: Nieuweweg 3, 1761 EC Anna Paulowna
Telefoonnummer: 0223-754969
E-mail: info@zorgoutletdebetue.nl

Openingstijden Zorgoutlet De Betue

Maandag op afspraak
Dinsdag 10.00 uur tot 16.30 uur
Woensdag 10.00 uur tot 14.00 uur
Donderdag 10.00 uur tot 16.30 uur
Vrijdag 10.00 uur tot 16.30 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 15.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten

Zorgoutlet De Betue
Nieuweweg 3
1761 EC Anna Paulowna
Netherlands

Meer van Huka? Meld je aan!