ACE Ligfietsen

ACE ligfietsen

Bij ACE Ligfietsen heten wij u van harte welkom. Wij zijn een gespecialiseerde ligfiets speciaalzaak gevestigd in Winterswijk. Onze expertise ligt in de verkoop, verhuur en onderhoud van ligfietsen. In ons assortiment hebben we diverse merken, waaronder de Huka Cortes. Naast Huka bieden wij ook andere modellen aan. Voor een proefrit op een ander Huka model raden wij aan een afspraak te maken in het Experience Centrum van Huka. Wij kunnen de fiets leveren en onderhouden, zodat de afstand tot uw eigen dealer beperkt blijft,” aldus Esther Versluis, Allround medewerker bij ACE Ligfietsen.

Esther Versluis, Allround medewerker bij ACE Ligfietsen aan het woord

“Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in ligfietsen en hebben in die tijd veel kennis opgebouwd. Comfortabel zitten of liggen op de fiets is essentieel. In onze winkel hebben we fietsen met twee, maar vooral ook met drie wielen. Door te vergelijken, ontdekt u welke fiets het beste bij u past. Met zelfs een voormalig fysiotherapeut in ons team, weten we goed wat belangrijk is voor unieke lichaamsbehoeften. Onze klanten verwijzen vaak geïnteresseerden naar ons door. Klanten komen van Groningen tot ver in Duitsland,” vertelt Esther.

Maak een afspraak, en wij nemen dan ook echt de tijd voor u!

“Maak een afspraak via onderstaande contactgegevens en wij nemen alle tijd voor jou. Onder het genot van een kop koffie vertellen we je alles over de speciale fietsen. Het kiezen van een speciale fiets is geen alledaags gesprek; het moet de juiste fiets zijn die bij jou past!”

Bezoekadres: ACE Ligfietsen (Advanced Cycle Engineering), Weurden 60, 7101 NL Winterswijk
Telefoonnummer: 0543-530905
E-mailL info@ace-shop.com

 

Openingstijden ACE Fietsen

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 13.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Terug naar verkooppunten overzicht