ACE Ligfietsen

ACE ligfietsen

“Welkom bij ACE Ligfietsen. Wij zijn een ligfiets speciaalzaak gevestigd in Winterswijk.  Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur en onderhoud van ligfietsen. We hebben meerdere merken in huis waaronder de Huka Cortes. Maar ook andere fietsen zijn bij ons verkrijgbaar. Voor een proefrit op een ander model van Huka is het handig om een afspraak te maken in het experience centrum van Huka. Wij kunnen de fiets dan leveren en onderhouden zodat de afstand tot uw dealer klein blijft” aldus Esther Versluis, Allround medewerker bij ACE Ligfietsen.

Esther Versluis, Allround medewerker bij ACE Ligfietsen aan het woord

“Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in ligfietsen. In die tijd hebben we heel veel ervaring opgebouwd. Comfortabel zitten of liggen op de fiets is belangrijk. Daarvoor hebben we fietsen met twee, maar vooral veel fietsen met drie wielen in de winkel. Door te vergelijken komt u er achter welke fiets het beste bij u past. We hebben zelfs een gewezen fysiotherapeut in dienst, waardoor we vaak ook goed weten wat belangrijk is indien u een uniek lijf heeft dat extra aandacht vraagt. Onze klanten verwijzen geïnteresseerden vaak naar ons door. Klanten komen van Groningen tot ver uit Duitsland” verteld Esther.

Maak een afspraak, en wij nemen dan ook echt de tijd voor u!

Maak een afspraak via onderstaande gegevens en wij nemen alle tijd voor je. Onder het genot van een kop koffie vertellen we je alles over de speciale fietsen. Het aanschaffen van een speciale fiets is niet zomaar even een gesprek, het moet de juiste fiets zijn wat passend is bij jou!

Bezoekadres: ACE Ligfietsen (Advanced Cycle Engineering), Weurden 60, 7101 NL Winterswijk
Telefoonnummer: 0543-530905
E-mailL info@ace-shop.com

 

Openingstijden ACE Fietsen

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 13.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Terug naar verkooppunten overzicht