Adaptamos Group SL

“Adaptamos Group is een Spaans bedrijf met Nederlandse wortels dat gespecialiseerd is in producten en diensten op het gebied van toerisme en vrijetijdsbesteding voor mensen met een handicap en ouderen. We zijn gevestigd in Mutxamel, na Alicante maar we kunnen fietsen leveren in heel Spanje dankzij een netwerk van fietsenwinkels en gespecialiseerde orthopedische centra die met ons samenwerken”, aldus Arno de Waal.

“Ook reist Adaptamos Groep door heel Spanje om lokale evenementen te organiseren of eraan deel te nemen die te maken hebben met fietsen, financiering voor gehandicapten organisaties en dergelijke. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied, kunnen we ook rekenen op een tal van partners: verenigingen en verhuurbedrijven om contact mee op te nemen voor een proefrit.”

Arno de Waal, manager bij Adaptamos Group aan het woord

“Adaptamos Groep is al meer dan 15 jaar partner. Vanaf het begin werken we samen met allerlei lokale, regionale en landelijke verenigingen en particuliere bedrijven. Voorbeelden zijn: Nationale Paraplejische Ziekenhuizen, Nationale Bond voor Aangepaste Sporten, grote ketens van bejaardentehuizen etc. Service en vooral dienst-na-verkoop is één van onze sleutel-waarden. Daarom spreken wij niet van klanten, maar wel van vrienden! Mensen kennen ons wel door de vele nieuwsartikelen, radio- en televisie-items waarin zowel de Adaptamos Group als onze klanten vertellen over de voordelen van adapte fietsen. Dit is voor ons de beste promotie.”

Neem contact met ons op voor een proefrit in Spanje!

“Maak een proefrit met een aangepaste fiets van Huka om de sensatie van het fietsen te ervaren, de geluiden van de natuur te horen, de wind te voelen en de bloesem van de sinaasappelbomen te ruiken.”

Bezoekadres: Calle Camí Vell 4E, 03110 Mutxamel, Spanje
Telefoonnummer: +34 9650 67183
E-mail: info@adaptamosgroup.com

Openingstijden Adaptamos Group

Maandag 9.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 14.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 14.00 uur
Zondag gesloten

Ga terug naar overzicht verkooppunten