Baars Fietsen | Maak kennis met onze Service dealer | Huka

Baars Fietsen Beek

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka bij jou in Beek, gemeente Berg en Dal? Baars Fietsen kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka. Daarnaast kan Baars Fietsen je ondersteunen met het jaarlijkse onderhoud. We adviseren je om periodiek een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde (service) dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Heb je interesse om een Huka fiets aan te schaffen? Ga dan naar een showroom dealer bij jou in de buurt. Daar heb je de mogelijkheid om een Huka uitgebreid te testen. Ook kan de showroom dealer je adviseren. Heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Ga dan ook naar jouw showroom dealer. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Baars Fietsen in Beek

Wil je graag dat je fiets gerepareerd wordt of wil je graag het periodieke onderhoud door Baars Fietsen laten verrichten? Dan ben je bij hen aan het juiste adres. “In 2002 opende Baars Fietsen haar deuren. We zijn gegroeid tot 3 man personeel en we hebben ons ontwikkeld tot een hoger niveau qua service en vakkennis. In het testen van e-bike accu’s zijn wij gespecialiseerd. Ook kennen wij 12 verschillende e-bike systemen”,  aldus Baars Fietsen.

Bezoekadres: Waterstraat 18, 6573 AC Beek-Ubbergen
Telefoonnummer: 024-684 4226
E-Mail: info@baarsfietsen.nl

Openingstijden Werkplaats Baars Fietsen

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!