Bergmann Reha Service

Bergmann Reha Service

“Wij van Bergmann Reha Service helpen al meer dan 30 jaar mensen met technische hulpmiddelen. Daarbij kun je denken aan onder andere de driewielers en tandems met- en zonder elektrische ondersteuning van Huka. Vanuit onze vestiging in Rostock – Schutow (Duitsland) adviseren en bevoorraden wij mensen in een straal van circa 60 kilometer” vertelt Steffen Bergmann, eigenaar van Reha-Service”, vertelt Steffen Bergmann, eigenaar bij Bergmann Reha-Service.

Ook bieden wij proefritten aan en kun je rijlessen krijgen met deze speciale fietsen. Deze worden gegeven bij onze winkel. Maar ook komen we graag bij je thuis. Wil je een adviesgesprek, meer informatie of een proefrit maken op een van de fietsen van Huka? Wij hebben de Copilot en Copilot 3 in onze showroom staan.

Steffen Bergmann, eigenaar, Bergmann Reha-Service aan het woord

“Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we om dienen te gaan met mensen met een uitdaging. Daardoor kunnen wij ook voor bijna iedereen een oplossing vinden. Wij nemen veel tijd om je te begeleiden bij het ‘ervaren’ van nieuwe mogelijkheden van mobiliteit.”

Wil je een adviesgesprek? Of liever een proefrit? Bel ons voor een afspraak en wij helpen je graag verder

“Wil je graag meer informatie ontvangen? Of bent je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bel ons en maak een gratis afspraak in de winkel of bij je thuis. We helpen je graag, zodat we een passende oplossing voor je kunnen vinden.”

Bezoekadres: Libellenweg 6, 18069 Rostock (naast IKEA)
Telefoon: +49(0)381-7688600

E-mail: info@bergmann-reha.de

Bergmann Reha Service

Openingstijden Bergmann Reha-Service

Maandag  9.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag  9.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag  9.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag  9.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag  9.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag  Op afspraak
Zondag  Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten