Bergmann Reha Service - Huka

Bergmann Reha Service

Buitenlandse dealer

“Wij van Bergmann Reha Service helpen al meer dan 30 jaar mensen met technische hulpmiddelen. Daarbij kun je denken aan onder andere de driewielers en tandems met- en zonder elektrische ondersteuning van Huka. Vanuit onze vestiging in Rostock – Schutow (Duitsland) adviseren en bevoorraden wij mensen in een straal van circa 60 kilometer. Ook bieden wij proefritten aan en kun je rijlessen krijgen met deze speciale fietsen. Deze worden gegeven bij onze winkel, maar ook komen we graag bij je thuis. Wil je een adviesgesprek, meer informatie of eens een proefrit maken op een van de fietsen van Huka? Wij hebben de Copilot en Copilot 3 in onze showroom staan” vertelt Steffen Bergmann, eigenaar van Reha-Service.

Steffen Bergmann, eigenaar, Bergmann Reha-Service aan het woord

“Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe om te gaan met mensen met een handicap, en daardoor kunnen wij ook voor bijna iedereen een oplossing te vinden. Wij nemen veel tijd om je te begeleiden bij het ‘ervaren’ van nieuwe mogelijkheden van mobiliteit.”

Wil je een adviesgesprek? Of liever een proefrit? Bel ons voor een afspraak en wij helpen je graag verder

“Wil je graag meer informatie ontvangen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons en maak een gratis afspraak in de winkel of bij u thuis, dan helpen wij je graag, en hopen we een passende oplossing te kunnen vinden.”

Bezoekadres: Libellenweg 6, 18069 Rostock (naast IKEA)
Telefoon: 0381-7688600
E-mail: info@bergmann-reha.de

Openingstijden Bergmann Reha-Service

Maandag  09.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag  09.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag  09.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag  09.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag  09.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag  Op afspraak
Zondag  Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten

 

Meer van Huka? Meld je aan!