Bike Place Volkel | Maak kennis met onze Service dealer | Huka

Bike Place Volkel

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de buurt van Uden? Of verblijf je daar in de buurt? Bike Place Volkel te Volkel kan je ondersteunen met de reparatie van je Huka fiets. Daarnaast kan Bike Place Volkel je ondersteunen met het periodieke onderhoud aan jouw Huka. We raden je aan om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag meer informatie over een Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag onderhoud laten verrichten aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de omgeving. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Als je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Passie vanuit Bike Place Volkel

Charl van de Wijst is gepassioneerd over fietsen, daarom begon hij de fietsspeciaalzaak Bike Place Volkel. “Door zijn ervaring met wielrennen, heeft Charl veel kennis uit de praktijk. De openingstijden zijn flexibel waardoor een afspraak voor service in de avond of in het weekend ook mogelijk is. Charl heeft zijn fietsspeciaalzaak naast het werk dat hij doet. Maak daarom eerst een afspraak voor onderhoud aan jouw Huka”,  aldus Bike Place Volkel.

Bezoekadres: Maaymanseweg 11, 5408 AP Volkel
Telefoonnummer: 06-2181 6122
E-Mail: info@bikeplacevolkel.nl

Openingstijden werkplaats Bike Place Volkel

Maandag 9.00 uur tot 19.30 uur*
Dinsdag 9.00 uur tot 19.30 uur*
Woensdag 9.00 uur tot 19.30 uur*
Donderdag 9.00 uur tot 19.30 uur*
Vrijdag 9.00 uur tot 19.30 uur*
Zaterdag 9.00 uur tot 15.30 uur*
Zondag gesloten

*Maak eerst een telefonisch of via e-mail een afspraak.

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!