Bike Store Breskens - Service dealer bij Huka

Bike Store Breskens

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka bij jou in de buurt? Of verblijf je elders in Nederland en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Bike Store Breskens kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Bike Store Breskens je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Bike Store Breskens

Stefan Kamp, Bas Smoorenburg en Tim Wieme zijn de gezichten van Bike Store Breskens. Naast een ruim assortiment aan verschillende fietsen hebben zij een werkplaats waar ze de fietsen in topconditie houden. Bike Store Breskens is gespecialiseerd in service en onderhoud. Ze dragen tevens het label Shimano Service Center. Heb je een service vraag? Het streven van Bike Store Breskens is om technische problemen binnen 24 uur te verhelpen. “We kunnen dit vrijwel altijd waarmaken, omdat we een ruime, brede voorraad aan reserveonderdelen aanhouden. Voor relatief kleine reparaties, zoals het herstel van een lekke band, hebben we een snelservice”, aldus Bike Store Breskens.

Bezoekadres: Boulevard 36a, 4511 AC te Breskens
Telefoonnummer: 0117-222000
E-Mail: info@bikestorebreskens.nl

Openingstijden Bike Store Breskens

Maandag 9.00 uur tot 17.30 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!