Bike Totaal Landewé - Huka

Bike Totaal Landewé

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka bij jou in de buurt? Of verblijf je elders in Nederland en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Bike Totaal Landewé te Enschede kan je ondersteunen met het periodieke onderhoud van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Bike Totaal Landewé reparaties verrichten. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde service dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Dan adviseren we je om naar de showroom locatie te gaan bij jou in de buurt voor uitgebreid advies over de aanschaf van een Huka. Ook voor het onderhoud kun je naar een showroom locatie. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Bike Totaal Landewé in Enschede

Wil je graag dat je fiets gerepareerd wordt of wil je graag het onderhoud door Bike Totaal Landewé laten verrichten? Dan ben je bij hen aan het goede adres. De werkplaats heeft ruime openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag zijn ze van 7:30 tot 18:00 geopend. Ook zijn ze een gecertificeerd Shimano Service Center voor het onderhoud aan de trapondersteuning van Shimano.

Bezoekadres: Broekheurnerweg 62, 7513 ES Enschede
Telefoonnummer: 053-431 5952
E-Mail: info@biketotaallandewe.nl

Openingstijden Werkplaats Bike Totaal Landewé, Enschede Centrum

Maandag gesloten
Dinsdag 7.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 7.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 7.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 7.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!