Bike Totaal Steven Koelewijn - Service locatie - Huka

Bike Totaal Steven Koelewijn

Service locatie

Verblijf je in de buurt van Baarn en wil je dat aan jouw Huka fiets een reparatie wordt uitgevoerd? Of ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de buurt van Baarn? Bike Totaal Steven Koelewijn kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Bike Totaal Steven Koelewijn je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We raden je aan om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Ben je je aan het oriënteren en wil je meer informatie over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service voor jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van onze showroom locaties vind je via deze pagina. Selecteer de categorie ‘showroom locatie’ en voer je plaatsnaam in. Als je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de dealer of de zorgwinkel die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Bike Totaal Steven Koelewijn in Baarn

“Wil je dat je fiets gerepareerd wordt of wil je graag periodiek onderhoud laten verrichten? Bij Bike Totaal Steven Koelewijn ben je aan het goede adres. We hebben een onderdelenmagazijn die goed gevuld is met fietsonderdelen. Zo kunnen wij jouw fiets snel repareren en ben je snel weer mobiel. Voor het onderhoud en de reparaties aan e-bikes zijn wij gecertificeerd”, aldus Bike Totaal Steven Koelewijn.

Bezoekadres: Zandvoortweg 3, 3741 BA Baarn
Telefoonnummer: 033-2981 430
E-Mail: info@biketotaalspakenburg.nl

Openingstijden Werkplaats Bike Totaal Steven Koelewijn

Tussen 21 maart en 1 oktober is de werkplaats al vanaf 8.00 uur geopend.

Maandag 9.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!