Bike Totaal Thijs Brand | Service dealer | Huka

Bike Totaal Thijs Brand

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de omgeving van Leidschendam? Of verblijf je daar in de buurt en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Bike Totaal Thijs Brand in Leidschendam kan je ondersteunen met het periodieke onderhoud van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Bike Totaal Thijs Brand je ondersteunen met reparaties. We adviseren je om ieder jaar een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka aangeschaft bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de omgeving. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Als je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer of de zorgwinkel die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Onderhoud bij Bike Totaal Thijs Brand in Leidschendam

Voor onderhoud kun je jouw Huka fiets naar Bike Totaal Thijs Brand brengen. “Onze werkplaats is professioneel uitgerust met het beste gereedschap. Zo kunnen wij vakkundig onderhoud uitvoeren en snelle reparaties verrichten. We zijn een Shimano Service Center. Dit betekent dat we altijd Shimano onderdelen op voorraad hebben. Ook worden onze monteurs bijgeschoold door Shimano. Vakmanschap en service staan bij ons voorop”, aldus Bike Totaal Thijs Brand in Leidschendam.

Bezoekadres: Damlaan 6, 2265 AN Leidschendam
Telefoonnummer: 070-327 9202
E-Mail: info@thijsbrand.nl

Openingstijden Werkplaats Bike Totaal Thijs Brand

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.30 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!