Bike Totaal Wolters - Service locatie - Huka

Bike Totaal Wolters

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka bij jou in de buurt? Of verblijf je in de omgeving van Zutphen en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Bike Totaal Wolters te Zutphen kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Ook kan Bike Totaal Wolters het periodieke onderhoud uitvoeren. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde (service) dealer.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over de aanschaf van een Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service voor jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de zorgwinkel of de dealer die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Bike Totaal Wolters in Zutphen

“Wil je dat er onderhoud wordt uitgevoerd aan jouw Huka? Bike Totaal Wolters kan je hierbij ondersteunen. Al vier generaties lang zijn we gevestigd in de regio Zutphen. Het is een echt familiebedrijf. Sinds 1905 zijn we een begrip in Klarenbeek, Zutphen en omstreken. Fietsplezier staat bij ons voorop. We bieden service, vakmanschap en kwaliteit. Iedere dag adviseren wij onze klanten zo goed mogelijk. Daarnaast hebben we een breed assortiment  aan accessoires”, aldus Bike Totaal Wolters.

Bezoekadres: De Brink 74, 7206 KC Zutphen
Telefoonnummer: 0575-526 628
E-Mail: zutphen@wolterstweewielers.nl

Openingstijden Werkplaats Bike Totaal Wolters Zutphen

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!