Bike-Zone - Service dealer - Huka

Bike-Zone

Service locatie

Wil je graag dat aan jouw Huka fiets service of onderhoud wordt verleend? Huka heeft door heel Nederland verschillende service locaties. Bike-Zone in Roelofarendsveen is daar een van. Zij kunnen de periodieke onderhoudsbeurten van jouw Huka uitvoeren. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde (service) dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Bike-Zone Roelofarendsveen

Bij Bike-Zone in Roelofarendsveen werkt een dynamisch en specialistisch team. Het hele team beschikt over uitgebreide fietskennis. In de open werkplaats worden alle mogelijke reparaties en onderhoud aan jouw Huka verricht.

Bezoekadres: De Lasso-Zuid 8a, 2371 EW Roelofarendsveen
Telefoonnummer: 071-744 0045
E-Mail: info@bikezone.nl

Openingstijden service locatie Bike-Zone

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!