Blom & Blom Fietsexperts | Bekijk onze Service dealer | Huka

Blom & Blom fietsexperts

Service locatie

Is het tijd voor een onderhoudsbeurt aan jouw Huka? Bij Blom & Blom Fietsexperts in Uithoorn kun je terecht voor service aan jouw Huka fiets! Ook voor reparaties kun je naar Blom & Blom Fietsexperts. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer of de zorgwinkel die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Over fietsenwinkel Blom & Blom Fietsexperts, Uithoorn

Bij Blom & Blom Fietsexperts zijn ze gepassioneerd over fietsen en staat de eindgebruiker centraal. “We werken met hoogwaardige merken en leveren service op maat. Onze vakkundige monteurs staan dinsdag tot en met vrijdag klaar om jouw fiets te voorzien van een onderhoudsbeurt of een reparatie. We bieden een persoonlijke behandeling en we staan voor kwaliteit, deskundig advies en service”, aldus Blom & Blom Fietsexperts.

Bezoekadres: Arthur van Schendellaan 40, 1422 LD Uithoorn
Telefoonnummer: 0297-561 404
E-mailadres: blomuithoorn@fietsexperts.nl

Openingstijden Blom & Blom Fietsexperts (fietsenwinkel omgeving Uithoorn)

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!