Bossers Tweewielers | Maak kennis met onze Service dealer | Huka

Bossers Tweewielers

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de buurt van Breda? Of verblijf je in deze omgeving en wil je graag dat aan jouw Huka fiets onderhoud wordt verricht? Bossers Tweewielers te Prinsenbeek kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Bossers Tweewielers je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We raden je aan om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde (service) dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Wil je een Huka fiets aanschaffen en wil je meer informatie? Of heb je jouw Huka fiets al gekocht bij een showroom locatie en wil je service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina. Selecteer dan de categorie ‘showroom locaties.’ Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Bossers Tweewielers te Prinsenbeek

In 2015 opende Bossers Tweewielers haar deuren. Pedro Bossers richtte de speciaalzaak op vanuit zijn passie voor techniek. “We beschikken over een werkplaats met modern apparatuur en alle benodigde gereedschappen. Zo kunnen wij alle hedendaagse fietsen voorzien van onderhoud en reparaties. Is het een kleine reparatie? Danmaken we de fiets klaar terwijl je wacht met een kopje koffie of thee. Grotere reparaties of onderhoudsbeurten proberen we binnen een dag uit te voeren”,  aldus Bossers Tweewielers te Prinsenbeek.

Bezoekadres: Beeksestraat 32, 4841 GC Prinsenbeek
Telefoonnummer: 076-888 1341
E-Mail: info@bossers-tweewielers.nl

Openingstijden Werkplaats Bossers Tweewielers

Maandag 12.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 18.30 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.30 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.30 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!