Dokman Tweewielers - Service dealer - Huka

Dokman Tweewielers

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in Culemborg? Of verblijf je in de buurt van Culemborg en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Dan ben je bij Dokman Tweewielers te Culemborg aan het juiste adres! In de werkplaats kunnen ze reparaties uitvoeren aan jouw Huka fiets. Ook kan Dokman Tweewielers je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We raden je aan om ieder jaar een onderhoudsbeurt te plannen voor jouw Huka bij jouw dichtstbijzijnde (service) dealer. 

Heb je interesse in een Huka aanschaffen en wil je hierin geadviseerd worden? Of heb je jouw Huka fiets al gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan in jouw omgeving. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Als je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Dokman Tweewielers in Culemborg

Sinds 1966 is Dokman Tweewielers gevestigd in Culemborg. “We zijn al meer dan 55 jaar een begrip voor de omgeving Culemborg. We zijn gevestigd in het centrum. Het pand inclusief werkplaats heeft al meerdere uitbreidingen gehad. We hebben de expertise en kennis in huis. Al onze medewerkers zijn gepassioneerde fietsers. In de werkplaats kun je zonder afspraak je fiets brengen voor onderhoud. Aan de zijkant van ons pand is de ingang van de werkplaats. Heb je je fiets niet bij ons gekocht? Dat is geen probleem, maar de wachttijd kan dan wat langer zijn”, aldus Dokman Tweewielers.

Bezoekadres: Zandstraat 74, 4101 EJ Culemborg
Telefoonnummer: 0345-513 507
E-Mail: info@dokmanfietsen.nl

Openingstijden van de werkplaats van Dokman Tweewielers

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!