Doornbikes

Doornbikes

Dankzij zijn liefde voor techniek en rijwielen is Henk van Doorn in 2017 begonnen met fietsenwinkel Doorbikes in Giesbeek. “Onze missie is mensen zolang mogelijk en veilig te laten bewegen”, aldus eigenaar van Doornbikes Henk van Doorn.

Henk van Doorn, eigenaar bij fietsenwinkel Doornbikes aan het woord

“De filosofie bij Doornbikes is bewegen. Een scootmobiel kan altijd nog, wij zorgen er eerst voor dat mensen weer genieten op een fiets. We vinden het leuk om te laten zien aan mensen wat er mogelijk is op een driewielfiets wanneer je je stabiliteit niet hebt. We hebben eens een man geholpen die spasme had in zijn benen. Hij had al 50 jaar niet gefietst, maar kwam bij ons toch een driewielfiets proberen. Vijf zaterdagen lang hebben we met hem geoefend totdat hij weer kon fietsen. Hij was begonnen met een instap-driewielfiets, maar hij wilde meer kilometers maken en stapte over naar de Huka Cortes met elektrische ondersteuning. Hij fietst nu elke dag, de driewielfiets zorgt ervoor dat hij overal komt!”

“We zijn niet een standaard fietsenwinkel, we denken met je mee en hebben de kennis in huis. We hebben hier een grote ronde tafel, daar begint het met een kopje koffie of thee. Daarna doen we een ergonomische bodyscan. Zo kunnen we precies zien hoe we een fiets moeten afmeten en welk stuur en zadel het beste past. Mensen moet hier zo goed mogelijk wegfietsen met zo min mogelijk klachten. We nemen de tijd voor iedereen. Soms denken mensen dat ze er gehandicapt uitzien op een driewielfiets, wij helpen ze om toch op die driewielfiets te fietsen. De Huka fiets wordt onderdeel van de dagelijkse activiteiten en je ziet mensen weer genieten. Mensen blijven bewegen en dat is belangrijk!”

Maak een afspraak voor een proefrit!

“Maak een afspraak bij Doornbikes voor een proefrit op een Huka fiets in de omgeving Giesbeek in Gelderland. Langskomen mag natuurlijk ook altijd tijdens de openingstijden. In onze showroom staan de Huka fietsen Cortes, City en Orthros klaar om te worden ervaren. Een proefrit op een Huka aan huis is ook een van de mogelijkheden. Je mag zelfs de  fiets voor langere tijd uitproberen in je eigen omgeving. Wil je een proefrit op een ander model van Huka? In samenwerking met Huka regelen we dat de fiets naar de showroom komt of bij je thuis komt”,  aldus Henk van Doorn.

Bezoekadres: Uitmaat 25, 6987 ER Giesbeek
Telefoonnummer: 0313-633 110
E-mail: info@doornbikes.nl

Doornbikes
.

Openingstijden fietsenwinkel Doornbikes in Giesbeek

Maandag 9.30 uur tot 16:00 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 18:00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18:00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18:00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16:00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten