Fietsenmakerij Sander Bosman - Service locatie - Huka

Fietsenmakerij Sander Bosman

Service locatie

Ben je op zoek naar een service locatie van Huka bij jou in de buurt? Of verblijf je ergens anders in Nederland en wil je graag service voor jouw Huka fiets? Fietsenmakerij Sander Bosman in Oudenbosch kan je helpen met het onderhoud aan jouw Huka fiets. Daarnaast kan Fietsenmakerij Sander Bosman je ondersteunen met de periodieke onderhoudsbeurt. We raden je aan om ieder jaar een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Als je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Fietsenmakerij Sander Bosman te Oudenbosch

Is het tijd voor een onderhoudsbeurt aan jouw Huka fiets? Ga dan langs bij Fietsenmakerij Sander Bosman. Eigenaar Sander Bosman heeft jarenlange ervaring als fietsenmaker. “Mijn hele leven werk ik al aan fietsen. Fietsenmakerij Sander Bosman is een ouderwets, Brabants winkeltje met een reparatiewerkplaats. Tegen een redelijke prijs verricht ik het onderhoud aan jouw fiets. Vakmanschap staat voorop. De kernwaarden hier zijn persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid. De winkel straalt ambacht en passie voor fietsen uit”,  aldus Fietsenmakerij Sander Bosman.

Bezoekadres: Fenkelstraat 3, 4731 JB Oudenbosch
Telefoonnummer: 0165-202 353
E-Mail: fietsenmakerij.sb@gmail.com

Openingstijden Werkplaats Van Esch Tweewielers

Maandag 10.00 uur tot 15.00 uur
Dinsdag 10.00 uur tot 15.00 uur
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10.00 uur tot 15.00 uur
Vrijdag 10.00 uur tot 15.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 15.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!